Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 09:32   #4246
lily munster
Raczkowanie

Dot.: Jestem w zwiazku z obcokrajowcem IV- czyli mieszadelkowych historii ciag dalszy

ansvb, super, że udało się porozmawiać I tak jak dziewczyny mówią, jeśli masz możliwość, jedź. Może to pomóc wam obojgu tak naprawdę. Nic jednak nie zastąpi czasu spędzonego razem

Cytat:
Napisane przez roux666 Pokaż wiadomość
jedz do Hiszpanii, to swietny pomysl!!

lol no wlasnie....patrzyli...Pol acy to patrz, a pozniej sie spozniaja...
mam nadzieje, ze jakis Polak podglada nasz watek wlasnie

wlasnie wlasnie, czytalam gdzies ze zmiana klimatu albo cos zwyklego, relaksujacego pomaga...
trzymamy kciuki za mieszadelkowe bejbi!!

Wczoraj ogladalismy only god forgives z Goslingiem. film porazka jakas... jesli ktoras z Was widziala, to wiecie ze tam jest duzo scen walk, noze itd.
w jednej scenie, kiedy facetowi wbijano noze w dlonie a pozniej w oczy moj wrazliwy Tz odwrocil glowe i krzyczy : " o nie! co ty robisz film, co ty robisz?"
na tym sie skonczylo ogladanie filmu

edit: jezu zabrzmialo to, jakbym ogladala film razem z Goslingiem
dementuje plotki, Ryan nie jest moim tz...
Ech ci Polacy...
Oglądaliśmy z Tżtem ten film. Oboje wręcz lubimy krwawe filmy, ale ten się nam nie podobał, bo rozwijał się stanowczo za długo i wyłączyliśmy chyba w połowie. Ja rozumiem, że to miał być film ambitny i alternatywny, ale nie był on na moją cierpliwość Za to byłam ostatnio w kinie na Labiryncie (Prisoners) i jeśli lubicie psychologiczne thrillery to polecam, bo był świetny
Everyday is Halloween"
lily munster jest offline Zgłoś do moderatora