Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07
wczoraj z tą moją wysypką pojechałam na IP bo swędziało jak diabli, dostałam zastrzyki i leki przeciwalergiczne, bo pani doktor nie była do końca pewna ale chyba to alergia na antybiotyk
a dzisiaj mam jakieś mega zaparcie, próbowałam już wszystkiego i nadal się męczę 
|
Pati, koniecznie zapamiętaj co to za antybiotyk był, żebyś wiedziała na przyszłość.
Cytat:
Napisane przez czarna_mala
Chyba wywalczę u mojej gin w piątek wymaz z pochwy, bo w II fazie mam swędzenia  może mam niedoleczonego grzyba i dlatego nie mogę zajść, ☠☠☠☠de, żeby to wszystko było takie proste... 
|
A pewnie że wywalcz ten wymaz. A jak nie to zrób prywatnie, bo to niewesoło się bujać z tymi swędzeniami.
Cytat:
Napisane przez MarudexuS
A mnie jajcor napierdziela, oby to nie koleżanka endo 
@ tuż tuż ..
|
Oby nie... 
Cytat:
Napisane przez _Kluska_
Santom, piękne maleństwo  też stawiam na laseczkę  i pokaż brzucha to komisja ostatecznie zweryfikuje płeć  Iza ma rację, spiczasty na chłopca a piłka na dziewczynkę- i u Izy i u mnie się sprawdziło, Isia miała dwie piłki więc może coś w tym jest
Ps. Ja dziś zaczęłam 29tc 
|
A ja nie mam szpiczastego a chłopca noszę. Są wyjątki od reguły 
Gratuluję 29 tygodnia. 
Cytat:
Napisane przez bazile
Dziewczyny jeszcze raz dziekuje Wam Wszystkim za kciukasy i gratki 
narazie czuje sie dobrze i gdyby nie brak okresu i pozytywny test,to nie wiedzialabym,ze jestem w ciazy.
Wczoraj radzilam sie mojej poloznej jak to jest z tym karmieniem piersia.Powiedziala,ze lepiej odstawic,bo to kosztuje kobiete duzo energii i tak samo dzidzie.Ogolnie jesli w pierwszej ciazy nie bylo problemow i tych straszniejszych rzeczy,to kobiety decyduja sie pozostac przy karmieniu.Czesto dziecko w granicach 4 miesiaca samo odrzuca,bo smak mleka sie zmienia.
Znalazlam tez tutaj taki watek i Dziewczyny pisza,ze karmily i czuly sie dobrze,ale wiekszosc z nich miala plamienia i porobily sie im krwiaki i nadal twierdzily,ze ok?? Jak dla mnie,to wlasnie moze przez karmienie.
Ja juz podjelam decyzje,ze w ciagu 2-3 tyg calkiem odstawiam Malego.I tak chcialam Go odstawic do roczku,czyli do grudnia.
Teraz karmie Go raz butla,raz piersia,tylko mam problem z nadmiarem w piersi.I smieszne jest to,bo musze poszukac info jak naturalnie zmniejszyc laktacje  zwykle jest na odwrot.
|
Plamienia to niby dla nich nie problem? Hmmm... Lepiej odstaw Szonusia, bo różnie bywa. Lepiej mieć czyste sumienie. Ile razy dziennie karmisz go piersią?
Cytat:
Napisane przez colorblue
Głosować na colorka hi hi. 3 razy na dobę mozna 
|
Zadanie wykonane
Witam dziewuszki!
Dzastin nie odzywa się, więc pewnie nic nowego. Na pewno da znać jak coś się będzie działo. A ja Wam tu szybciutko napiszę wtedy, bo wiem, że ciotki czekają niecierpliwie. 
Mąż mój nie do końca wyzdrowiał, tzn jeszcze ma stan podgorączkowy, a wariat do pracy poszedł, bo mówi, że nie będzie siedział bezczynnie. Nie dał się zatrzymać. Oby się nie doprawił bardziej. Oj z tymi chłopami...
A ja? A ja nic, nuda u mnie. Siedze w domu, sprzątam, gotuję obiadki i już mnie wkurza to siedzenie.
|