Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 08:33   #4458
cebulova
Zadomowienie

Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII

Cytat:
Napisane przez 07_Pati_07 Pokaż wiadomość
wczoraj z tą moją wysypką pojechałam na IP bo swędziało jak diabli, dostałam zastrzyki i leki przeciwalergiczne, bo pani doktor nie była do końca pewna ale chyba to alergia na antybiotyk
a dzisiaj mam jakieś mega zaparcie, próbowałam już wszystkiego i nadal się męczę
Pati, koniecznie zapamiętaj co to za antybiotyk był, żebyś wiedziała na przyszłość.

Cytat:
Napisane przez czarna_mala Pokaż wiadomość
Chyba wywalczę u mojej gin w piątek wymaz z pochwy, bo w II fazie mam swędzenia może mam niedoleczonego grzyba i dlatego nie mogę zajść, ☠☠☠☠de, żeby to wszystko było takie proste...
A pewnie że wywalcz ten wymaz. A jak nie to zrób prywatnie, bo to niewesoło się bujać z tymi swędzeniami.

Cytat:
Napisane przez MarudexuS Pokaż wiadomość
A mnie jajcor napierdziela, oby to nie koleżanka endo
@ tuż tuż ..
Oby nie...

Cytat:
Napisane przez _Kluska_ Pokaż wiadomość
Santom, piękne maleństwo też stawiam na laseczkę i pokaż brzucha to komisja ostatecznie zweryfikuje płeć Iza ma rację, spiczasty na chłopca a piłka na dziewczynkę- i u Izy i u mnie się sprawdziło, Isia miała dwie piłki więc może coś w tym jest

Ps. Ja dziś zaczęłam 29tc
A ja nie mam szpiczastego a chłopca noszę. Są wyjątki od reguły
Gratuluję 29 tygodnia.

Cytat:
Napisane przez bazile Pokaż wiadomość
Dziewczyny jeszcze raz dziekuje Wam Wszystkim za kciukasy i gratki
narazie czuje sie dobrze i gdyby nie brak okresu i pozytywny test,to nie wiedzialabym,ze jestem w ciazy.
Wczoraj radzilam sie mojej poloznej jak to jest z tym karmieniem piersia.Powiedziala,ze lepiej odstawic,bo to kosztuje kobiete duzo energii i tak samo dzidzie.Ogolnie jesli w pierwszej ciazy nie bylo problemow i tych straszniejszych rzeczy,to kobiety decyduja sie pozostac przy karmieniu.Czesto dziecko w granicach 4 miesiaca samo odrzuca,bo smak mleka sie zmienia.
Znalazlam tez tutaj taki watek i Dziewczyny pisza,ze karmily i czuly sie dobrze,ale wiekszosc z nich miala plamienia i porobily sie im krwiaki i nadal twierdzily,ze ok?? Jak dla mnie,to wlasnie moze przez karmienie.
Ja juz podjelam decyzje,ze w ciagu 2-3 tyg calkiem odstawiam Malego.I tak chcialam Go odstawic do roczku,czyli do grudnia.
Teraz karmie Go raz butla,raz piersia,tylko mam problem z nadmiarem w piersi.I smieszne jest to,bo musze poszukac info jak naturalnie zmniejszyc laktacje zwykle jest na odwrot.
Plamienia to niby dla nich nie problem? Hmmm... Lepiej odstaw Szonusia, bo różnie bywa. Lepiej mieć czyste sumienie. Ile razy dziennie karmisz go piersią?

Cytat:
Napisane przez colorblue Pokaż wiadomość
Głosować na colorka hi hi. 3 razy na dobę mozna
Zadanie wykonane

Witam dziewuszki!
Dzastin nie odzywa się, więc pewnie nic nowego. Na pewno da znać jak coś się będzie działo. A ja Wam tu szybciutko napiszę wtedy, bo wiem, że ciotki czekają niecierpliwie.
Mąż mój nie do końca wyzdrowiał, tzn jeszcze ma stan podgorączkowy, a wariat do pracy poszedł, bo mówi, że nie będzie siedział bezczynnie. Nie dał się zatrzymać. Oby się nie doprawił bardziej. Oj z tymi chłopami...
A ja? A ja nic, nuda u mnie. Siedze w domu, sprzątam, gotuję obiadki i już mnie wkurza to siedzenie.

A ja rosnę i rosnę
cebulova jest offline Zgłoś do moderatora