2013-10-16, 09:41
|
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez velika

A z innej beczki - czy któraś z was ma więcej niż 1 kolczyk w uchu? I co zamierza z tym zrobić? Bo ja mam 3 łącznie i tak sobie myślę. Jak zdejmę, to będą dziurki widoczne ;/ A teraz mam kolczyka kota i sowę, na ślub nie pasuje  Chyba jakieś małe sreberka będą ok?
|
ja mam w jednym uchu 3 kolczyki i już od pół roku ich nie noszę, aby dziurki troche odpoczeły i nie rzucaly sie w oczy MOJE zdanie jest takie, że PM nie pasuje mieć 3 kolczyków w uchu bo to mało eleganckie jest. Ale podkreslam - to moje zdanie tylko 
Cytat:
Napisane przez justynkie
Oj da się, da  Czego oczywiście Tobie nie życzę!
Tylko raz byłam na weselu gdzie był DJ. W pewnym momencie mój TŻ i chłopak siedzący na przeciwko nas wpadli na genialny pomysł: zabieramy młodym buty! Każdy wziął po jednym bucie i idziemy do DJa żeby rozkręcił zabawę wykupywania butów. Powiedział że on teraz ma przerwę a poza tym to on nie wie o co chodzi z tymi butami i żebyśmy oddali te buty PM albo sami sobie prowadzili tą zabawę. WTF???
|
u Tż w rodzinie też jest ten zwyczaj, już wspominaliśmy zespołowi o tym i też nie kumał o co chodzi trzeba wszystko dokladnie przedyskutować
do 18:30 jestem dziś na uczelni tak mi sie nie chce ale za to jutro wolne - planuje nadrobić magisterkę
|
|
|