Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 09:01   #4443
marysia_258
Zadomowienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez gorgulek Pokaż wiadomość
Ja też już nie wiem co jeść Zapycham się pieczywem i sucharami, ale ile tak można.
Z surowych rzeczy to jem marchewkę i jabłka. Z warzyw jeszcze cukinię, buraczki i ogórka kiszonego. Dżemem też się zapycham jak mnie nosi na słodkie

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:46 ----------

Dobra zbieram się na spacer póki mi się chce.
Mam ten sam problem. W kolko jem chleb graham z szynka, gotowane jablka krupnik ryzowy,gotowana golonke z indyka (niedlugo zaczne gulgac) Z warzyw marchew a na slodko slomki ptysiowe posypane cukrem i ciastka bel vita
Marze o konkretnym obiadku

Z pozytywnych rzeczy stanelam dzis pierwszy raz na wage po porodzie i jestem milo zaskoczona Nie dosc ze waze mniej niz przed ciaza to mam z przodu upragnione 5
Z mniej pozytywnych-kolejna noc nie przespana. Dzieciaki budzily sie na zmiane Latalam z pokoju do pokoju Ciezki los, ale dla tych skarbow zniesie sie wszystko

MAJA
21.08.2009
BARTOSZ
23.09.2013
marysia_258 jest offline Zgłoś do moderatora