2013-10-16, 10:02
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez enzunio
Bo to jest strasznie kretyńska zabawa  Też nie wiedziałam o co w tym chodzi, bo spotkałam się z tym tylko na Mazurach  Muszę chyba uprzedzić mojego dja
Ja się tylko zastanawiam jak mój dj prowadzi zabawy  Bo nawet nie wiem, pierwotnie nie miało być żadnych, ale przymulona rodzina TŻta... facepalm, trzeba coś wykombinować :/
|
Ja też tak uważam :P
Poza kilkoma osobami, które negocjują wódkę w sumie inni się nie bawią, a nawet nie uczestniczą biernie, bo i tak nic nie widać i słychać co tam się dzieje. Dodatkowo jak ktoś chciałby mi zabrać buta to bym się broniła i pewnie z automatu zdzieliła w mostek albo inne ciekawe miejsce 
Poza tym przecież jak się po iluś tam godzinach zdejmie buty to założenie ich z powrotem jest trudne, przecież nogi puchną. I ja mam dlatego, że ktoś ma głupi pomysł, później nie móc tańczyć bo stopy mnie będą bolały? Mam zasadę, której przestrzegam: jak jestem na imprezie w butach na obcasie to nie zdejmuję ich choćby na chwilę, bo nigdy to na dobre nie wychodzi.
A co do zabaw żeby rozruszać towarzystwo - mam nadzieję że moje nie będzie tego potrzebowało bo nie lubię zabaw na weselach ogólnie. Ale pewnie jakieś 2-3 na wszelki wypadek z panem DJem zaplanujemy
|