Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 09:09   #3746
lineczka1989
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Na tą mleczarnię bym nie wpadła, ale to też byłoby niezłe.

Właśnie dlatego uciszyłam w sobie "diabelskie" plany wkręcenia go, bo potem jakby mi kiedyś na prawdę wody odeszły to stwierdziłby, że go nabieram i wcale by na to nie zareagował.
Depilacja bikini i pach wcale nie boli tak bardzo jak myślisz. Co prawda początki są zawsze najgorsze, ale potem to już idzie sprawnie i o wiele bardziej wolałam się depilować depilatorem niż golić maszynką.
nie wiem ja to nawet jak nogi depiluję nogi to ostrożnie bo mnie to trochę boli ale znośnie a bikini to taka delikatna strefa że ojezykochany w życiu
Cytat:
Napisane przez agnieszka255 Pokaż wiadomość
A nie będzie za twardy? może taki z gąbki kupić?
nie jest twardy
Cytat:
Napisane przez Miss Triss Pokaż wiadomość
Nam duzo znajomych mówi, żeby najpierw nie kupować dużych paczek tylko te mniejsze z różnych firm i sprawdzać, które najbardziej przypasują dziecku i czy nie będzie po nich uczulenia. Ja już sama nie wiem jak robić.
jak będą uczulały to kupię inne w razie co :P a wolę mieć jednak zapas zobaczymy

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Az 43 kurcze, to mi pewnie nie na długo ta paczka wystarczy tylko one ledwo co się w walizce mieszczą, no nic najwyżej TŻ będzie donosił do szpitala bo wiecej na raz nie zabierzemy
ja mam na liście napisane, że mam zabrać najmniejsza paczkę a z tego co widziałam to właśnie te 43 sztuki to najmniejsza paczka ;]
Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Hah, tak mi się teraz przypomniało, że tatuś codziennie prosi Leosia, żeby rodził się w okolicach weekendu, co by tatuś mógł porządne pępkowe zrobić
mój też mi gada żebym rodziła w piątek to on w sobotę pępkowe zrobi i się uchla głupek, na pewno mu pozwolę, będzie siedział ze mną w szpitalu a nie będzie pił
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu".

Nela 5/11/13
lineczka1989 jest offline Zgłoś do moderatora