Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 10:22   #3705
misiaczka555
Wtajemniczenie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

[1=ecd9a68db8379fc22aec146 35aa2645aca7c721b_6070dc9 9c9f91;43285758]No ja sie cieszę, ze przy tym niejedzeniu tyle przybrał. Ale teraz ma smoka z większym przepływem, nie traci tyle czasu na jedzenie i wsuwa aż miło, oby nie wrócił już brak apetytu..

Cynamonku ufff ale dobrze... Oby tak dalej

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]

A jaki nr smoka macie teraz? Ja się boje przejść na 2 że Maja będzie się dławić...
Cytat:
Napisane przez Neni1984 Pokaż wiadomość
Hej
Nasz dzień zaczął się o 5tej-obudziła mnie alergia, potem TŻ wracający z nocki a potem syn

Cynamonki myślę o Was cały czas

A ja znów z tym endo mam zagwostkę
Okazało się, że mam dobre wyniki tarczycy.
Odwołać wizytę?

Leków nie biorę, bo skończyły mi się miesiąc temu, więc parametry są moje naturalne.
Nie wiem, czy jest sens iść? Co ona mi powie? "Noo wyniki są ok, 100 zł poproszę, do widzenia"

Tweed ale fajni jesteście
Alik jest taki ...wyrazisty-superowy!
Neni ty to chyba baaaardzo nie chcesz iść do tego lekarza co? kombinujesz i kombinujesz
Mój endo kazał zrobić mi wyniki 8 tyg po porodzie i jak bedą ok to przyjść za rok. Jeśli nie robi ci USG na wizycie to wizyta rzeczywiscie chyba zbędna...

MAJA🍼

23.08.2013
misiaczka555 jest offline Zgłoś do moderatora