2013-10-16, 10:56
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez karolajn1987
Przed.
Ja tez bym nie wychodzila gdyby nie pies
Wysłane z mojego GT-I9300
|
To tez juz nie wiem na pocieszenie napisze, ze tez sie z tym paluje... mm w ogole nie podaje, wiec u mnie to tez nie to rzeczywiscie to kp to sama przyjemnosc i łatwizna.
Czuję sie rozgrzeszon Dobrze ze alik sie troche na balkonie przewietrzy, a wraz z nim moja kanciapa
---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ----------
Cytat:
Napisane przez strawberry162
Moja mała też tak robi. Nie wiem czy to odstawienie czy po prostu ma wk**wa. Włączam jej wtedy tak dość głośno szum i czasem pomaga, albo zakrywam jej oczy ręką tak żeby nic jej nie rozpraszało i też czasem pomaga. A jak nie to odkładam ją do łóżeczka i czekam aż ona sie uspokoi i w tym czasie ja też próbuje ochłonąć 
|
z tego co czytalam, takie maluszki nie odczuwaja złości, wiec po prostu COŚ nam sygnalizuja. problem polega na tym, CO
---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------
no super, kiedy ja mam chwile, to wszystkie uciekaja Specjalnie rzucilam dla was prasowanie!
to ide cos wszamac, poki kokon spi
|