Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 09:54   #3757
Trele_Morele
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Taszanta Pokaż wiadomość
Az 43 kurcze, to mi pewnie nie na długo ta paczka wystarczy tylko one ledwo co się w walizce mieszczą, no nic najwyżej TŻ będzie donosił do szpitala bo wiecej na raz nie zabierzemy
U mnie 23szt to najmniejsza paczka.
Ja zuzylam ledwo co, ale my na drugi dzien byłysmy juz w Domu.
W pierwszy dzien poszly nam dwa pampersy- I to w sumie tak dla zasady bo byly puste.
W szpitalu mi powiedziano ze dzidzius powinien zrobic pierwsza kupke do 24h ( u mnie byly zielone wody , wiec liczono ze kolejna kupka nawet do 72h) a pierwsze siku tez chyba 24h , pozniej z czestotliwoscia raz na dobe. Do ok 3 dni wszystko powinno ruszyc regularnie.

Takze pampersow zuzylam kilka w pierwsze dni.
Troche sie schizowalan, bo wszedzie pisza ze noworodek zuzywa ok 10sz/doba a u mnie 2 ?
Teraz nadrabiamy z nawiázka. 8 szt to podstawa a nie wiem czy I nie wiecej

Cytat:
Napisane przez nasturcja7667 Pokaż wiadomość
A mnie unieruchomiło Chciałam podejść do skrzynki na listy i na drugim schodzie w dół poczułam wściekły ból w plecach. Rycząc i kwicząc dotaszczyłam się do łóżka. Jak próbuję usiąść, to boli jak cholera.
Będę chyba sikać do łóżka, bo mąż kończy pracę o 18 dziś.

Pisałyście o foreliku Safety 1st. Oglądałam go w smyku. Issia: nie było go w megastorze w Modlniczce, dwa tygodnie temu był jedynie w Bonarce. Spory zapas!
Mieliśmy go kupić, ale wczoraj okazało się, [zapomniałam Wam napisać], że jak odbierałam ręcznik zamówiony ze smyka.com w empiku to dostałam kod rabatowy do smyka.com lub empik.com na 20%. Jakąś promocję mieli dla klientów, którzy tam kupili 4 rzecz w ciągu czterech dni i pokazali kartę payback. W sensie: dostaliśmy promo łączące się z paybackiem właśnie. Dobrze, że TŻ tam kupił gazetę w poniedziałek, a moja sis książki dwie I w sumie jak wrzuciliśmy do koszyka wózek Safety 1st i fotelik MaxiCosi [chcieliśmy też fotelik safety, ale niedostępny przez neta], to wyszło nam niecałe 1000zł Czekamy na kuriera teraz.
Mieliśmy szczęście, ze bylismy po to wczoraj, bo to jednorazowa lokalna akcja była.
Ja az nie wiem co pisac
Ty to sie nacierpisz mnie teraz po porodzie bola biodra i kolana jak jasny skurczybyk a co to jest z Twoim bòlem
Mam nadzieje ze razem z dzieckiem wyjda wszelkie bole

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora