Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 10:01   #3034
eluśka87
Zakorzenienie

GG do eluśka87
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.

Cytat:
Napisane przez Moderna Pokaż wiadomość
Dzien dobry
i mam nadzieje, ze jeszcze dobranoc!
my spalismy do 8... teraz dziecko mi zasnelo po wierceniu sie i piszczeniu.. spi juz z 15 minutek
Cytat:
Napisane przez Demeter Pokaż wiadomość
Hej!

U nas nieciekawie...
dziś miałam beznadziejny dzień

Przed ostatnie 3 dni walczyłam z choróbskiem, na szczęście dziś już jest ok, ale wymęczyło mnie to złe samopoczucie i opieka na Kubciem. Poza tym TŻ mi powiedział, że robię syf w domu - i zgadzam się z nim, nie potrafię pogodzić zajmowania się domem i synkiem...A dziś pojechałam z bialym kotem (tym co uciekł i przyszedł) do weterynarza, bo się dziwnie zachowywał i okazało się, że ma zatkany pecherz Musiał mieć bolesny zabieg w znieczuleniu, chodzi dalej jak naćpany. Musiałam go trzymać u weterynarza, ten do mnie, że "to ratowanie życia kota, bo za 1,2 dni nerki by przestały pracować" a ja już łzy w oczach, ech

A na wieczór Kubuś był nie do ogarnięcia, ciągle płakał, musiałam go bujać, a nawet to nie pomagało później. Ryczał i ryczał, a ja z tego wszystkiego razem z nim TŻ mało pomagał, bo "chodzi do pracy i ja mam się dzieckiem zajmować"...Na bank mamy ten skok, o którym pisałyście ale jest jeszcze coś - mały wymuszał cyca, a nie mogłam mu dać bo z tych nerwów po wecie wypiłam piwko i na razie odciągam i nie karmię. Co to będzie jak go odstawię będzie codziennie takie cyrki wyprawiał.
To się wyżyliłam

---------- Dopisano o 00:27 ---------- Poprzedni post napisano o 00:12 ----------

Ja też już momentami wymiękam dziś było apogeum wszystkiego

Ech, jak ja to rozumiem..też mam dosyć wszystkiego momentami i wspominam życie przed Kubciem. Teraz siedze non stop w domu z małym, nie działa to dobrze na psychike
No nic, trzeba to przetrwać, w sumie wyboru nie mamy

Dobra uciekam spać bo padam po dzisiejszym dniu.
Kochana ja rowniez czasami wymiekam... ale damy rade, kto jak nie my...
Tez bedzie moj maly niedlugo musial pic albo mm albo jak sie bedzie udawalo przechowac w pracy to moje mleko... je kaszki ale mleczko bedzie chcial i cyca z pewnoscia, jakos musze dac rade ale sie boje stresa juz mam, w nastepny piatek ide do pracy
Cytat:
Napisane przez oliwka__ Pokaż wiadomość

eluśka87 za nową łazienkę

Tak poza tym to się nie przywiotałam a więc

DZIEŃ DOBRY

i idę prasować a później foty wrzucę i może uda mi się coś wybrać z kościoła ze chrztu.
Czekamy na zdjecia. Ciesze sie jak glupia... bo wiecie na budowie juz widac chociaz plytki w lazience..wiec jakos tak lepiej na sercu i milej ze cos widac,
Cytat:
Napisane przez nestelle Pokaż wiadomość
czesc

cicho gra (zacicho )

ale szarówa na dworze ...nic sie nie chce .....
Wlasnie za cicho... ale w aucie uruchomilam, w domu jest w miare wiec jeszcze glucha nie jestem bo uz myslalam ze tak.

Pogoda typowo jesienna ale czasem lubie taka niz upaly jak sobie przypomne te stopnie w cieniu to...
Cytat:
Napisane przez oldzinx Pokaż wiadomość

pogrubione ale o co kaman
ej no, my tez łazienkę planujemy i pomysłu nie mam na nią kompletnie, pochwalisz sie?

Hmm chodzilo o tekst kasi... rumak na bialym rycerzu :brzyda l:chyba

Zrobie zdjecia i wysle ok?? dzis jade na budowe to pokaze wieczorem. My bralismy plytki z kolekcji ashen tubadzin.. wybieralam, wybieralam i jakos tak zostalo... o takie
http://www.psbfox.com.pl/share/globa.../88-ashen.jpeg u nas inne wykonanie mamy mala lazienke

Cytat:
Napisane przez bzinka Pokaż wiadomość

Dziewczyny NOWY (chyba) temat!
Chcemy kupić fajne sanki na zimę i moja mama na chrzest nam je obiecała, pytanko, czy któraś miała do czynienia z:
http://allegro.pl/sanki-z-budka-opar...626236205.html
lub aluminiowymi http://allegro.pl/sanki-aluminiowe-z...616020647.html
Czy takie się sprawdzają?
Rożnica w wadze między normalnymi a aluminiowymi jest 2,5 kg (8 a 5,5 kg).
Hej, ja tez mysle o sankach...ale jeszcze nie siedzimy sami.
Chetnie podejrze linki.

Witam,

Ide robic obiadek, bo wioze na budowe..

Edytowane przez eluśka87
Czas edycji: 2013-10-16 o 10:02
eluśka87 jest offline Zgłoś do moderatora