Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 10:07   #3763
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez Kociak85 Pokaż wiadomość
Dzień dobry wszystkim

Ja ostatnio o pępkowym rozmawiałam z mężem i on kombinuje jak to zrobić - będę rodzić w rodzinnym mieście, ok.70 km od Wrocławia. I on wymyślił, że w dzień urodzin wyśle smsy do chłopaków, wieczorem przyjedzie do Wrocławia i następnego dnia rano będzie wracał do mnie (specjalnie znalazł kolegę, który pojedzie z nim i nie będzie pił, żeby robić za kierowcę po upojnej nocce). A jak sobie chce, to niech robi. Dałam mu tylko ultimatum, że ma nie być tak, że później na następny dzień się wcale nie pojawi przy nas, bo będzie odpokutował.
Fajnie Twój mąż sobie to wszystko obmyślił i zaplanował. Jeszcze nie ma dziecka na świecie a on już wie co i jak i kiedy będzie z pępkowym. Żeby tylko to wszystko się udało.
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Majeczka bedzie miała na drugie Jagoda , nie bedziemy juz wymyslac .. Najwyzej siostra bedzie miała jej drugie imie
Bardzo ładnie - Maja Jagoda! Podoba mi się!
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora