2013-10-16, 11:08
|
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: My akcyzę przechytrzymy, wódkę weselną wnet kupimy! PM'14 cz. 20
Cytat:
Napisane przez docik10
Ja byłam w sierpniu na weselu gdzie były okrągłe stoły i mam dwie opinie:
+ jedzenie było pod ręką, nie trzeba było kogoś prosić o podania np. sałatki
- byliśmy bardzo ściśnięci, łokciami się obijaliśmy. Jedzenie na stole też ściśnięte żeby się wszytko zmieściło, nie było gdzie szklanki położyć.
|
To wszystko zależy od wielkości stolika i dostosowania ilości gości przy nim. 
U nas właścicielka powiedziała że ich stoliki są optymalne dla 12 osób, ale jak chcemy możemy posadzić od 10 do 14 osób, tylko uczciwie uprzedziła o wszystkich minusach tego rozwiązania. Więc to czasem Młodzi na własne życzenie fundują ludziom ścisk bądź pustkę na stole.
Cytat:
Napisane przez Elrosa
Ja ostatnio miałam chyba najdziwniejszy koszmar ślubny na świecie  pamiętam w sumie tylko tyle, że spierniczyło się chyba wszystko, co mogło, ślub był jakiś w biegu i ksiądz po przysiędze kazał nam wychodzić, bo się spieszy na inną mszę  na weselu podano zimny obiad, kapela zaczęła grać wyjątkowo fatalnie i goście stwierdzili, że pierniczą taki interes i wyszli w trakcie naszego pierwszego tańca. Na sam koniec podeszła do mnie koleżanka z liceum (której nie widziałam od czasu matury) i wyciągnęła z portfela 70 zł i mówi: to dla was w prezencie, bo wam teraz będzie ciężko, wesela są drogie  
|
hehehe padłam
|
|