Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 11:09   #3649
Elminio
Raczkowanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez aniaania1992 Pokaż wiadomość
Ja się boję okrągłych bo kojarzą mi się z nienaturalnością i cały czas ten obraz staje mi przed oczyma, pomimo że dziewczynom ładnie one wchodzą. Ja mam małe piersi, chcę jednak uzyskać duży rozmiar i boję się nadal, że będą wyglądały jak naciągnięte skórą piłeczki.
Mi podobają się okrągłe i anatomiczne, ważne jest to z jakim Ty będziesz się dobrze czuła. W poniedziałek na konsultacji dr powiedział mi, że jeśli chcę okrągłe i naturalny efekt, to tylko ze średnim profilem, bo z wysokim nie ma szans. Tyle, że średni profil z szeroką podstawą + gównia.. projekcja. Ja chcę wyglądać naturalnie - to jest dla mnie priorytet, nie chcę, żeby było widać że mam implanty, tylko naturalne większe piersi z ładnie wypełnioną górą. A co do obracania implantów - implant okrągły również może się przekręcić, to mit, że tylko przy anatomach jest taka możliwość.

---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez misia2684 Pokaż wiadomość
Dziewczyny dzięki za pomoc, teraz głowa mi pęka ale może to i dobrze, bo zanim pójdę na stół odwiedzę jeszcze jakiegoś lekarza albo spróbuję przekonać moją Panią dr, że w grę wchodzi jedynie opcja pod miesień..Oj dobrze, że ja tu w porę trafiłam
Ja od tej Twojej p. dr uciekałabym gdzie pieprz rośnie.
Elminio jest offline Zgłoś do moderatora