Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 11:09   #3650
agataka1979
Rozeznanie

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez ilovesleeping Pokaż wiadomość
Ja wiem, że nikt nie jest idealny i chyba będę musiała tak sobie powtarzać i wymieniać w myślach zalety mojego TZ żeby tak się nie wkurzać na jego bałaganiarstwo. Do zamieszkania razem mamy jeszcze trochę czasu. Ja już mu mówiłam, że jak będziemy razem mieszkać to ma sprzątać itd itp, także już jest z tym zapoznany, ale wyjdzie w praniu

Musiałabyś mieć duży implant i mało swojego gruczołu żeby Ci wyszły piłeczki na klacie. Jak dr wybrał okrągłe tzn. że będą pasować. Zobacz, że tutaj nie ma dziewczyny, która by miała piłki z okrągłymi, tylko są ładnie dopasowane do sylwetki.

O nie nie, ja wiem, że się przyzwyczai Nie mam zamiaru po nim sprzątać. Faceci

Kiedyś TZ u siebie w domu odkurzał swój pokój, to jak to widziałam to mówię "daj mi to", bo szlag mnie trafiał jak patrzyłam Ale już ja go nauczę jak się powinno latać ze szmatą Nie no ale tak serio, mam nadzieję, że trochę w nim wypracuję tego

Między 275 a 300 jest tylko 25ml różnicy, to jest nic. Wymiarami też na pewno się dużo nie różnią. Jak dr powiedział, że 300 też mogą być, to bierz 300
no wlasnie te 300 to bym musiała wybłagać bo nie jest chętny !
agataka1979 jest offline Zgłoś do moderatora