Dot.: we wrześniu kosmetyki i dodatki :)
podoba mi się
Nowy bronzer Sally Hansen
a masz może jeszcze jakieś róże czy też rozświetlacze na poliki bo tym mnie zawsze można skusić 
---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------
no to ja bym chciała wszystkie 3
buty są w stanie b.dobrym jedynym mankamentem jest to że urwały się te uszka z tyłu buta niby do pomocy przy wciąganiu - ale to się w ogóle nie rzuca w oczy
---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------
choćbym chciała to już nic nie znajdę 
---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------
tak ogólnie to szukam czegoś co mi wpadnie w oko jakiś fajnych perfum , podkładów , róży 
dł wkładki - 24 cm
---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------
lady million to jedyna z perfum której nie mogę wykończyć - jakoś mi ten zapach nie podchodzi 
oriflame - jako firmy w ogóle nie lubię 
---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------
hehehehe noo strasznie kapryśna się zrobiłam 
a ten podkład ciemny czy jasny jest ???
---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------
jak tak to tak 
uporządkujmy tylko co dla kogo 
---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------
ok przechodzę na priv
|