Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wymienię we wrześniu kosmetyki i dodatki :)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 12:23   #41
sylwka37
koci świat

Przekupka: 205 pkt / 100% pozyt.
Dot.: we wrześniu kosmetyki i dodatki :)

podoba mi się
Nowy bronzer Sally Hansen
a masz może jeszcze jakieś róże czy też rozświetlacze na poliki bo tym mnie zawsze można skusić

---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ----------

no to ja bym chciała wszystkie 3
buty są w stanie b.dobrym jedynym mankamentem jest to że urwały się te uszka z tyłu buta niby do pomocy przy wciąganiu - ale to się w ogóle nie rzuca w oczy

---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:51 ----------

choćbym chciała to już nic nie znajdę

---------- Dopisano o 12:29 ---------- Poprzedni post napisano o 12:11 ----------

tak ogólnie to szukam czegoś co mi wpadnie w oko jakiś fajnych perfum , podkładów , róży
dł wkładki - 24 cm

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:29 ----------

lady million to jedyna z perfum której nie mogę wykończyć - jakoś mi ten zapach nie podchodzi
oriflame - jako firmy w ogóle nie lubię

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 12:44 ----------

hehehehe noo strasznie kapryśna się zrobiłam
a ten podkład ciemny czy jasny jest ???

---------- Dopisano o 13:11 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ----------

jak tak to tak
uporządkujmy tylko co dla kogo

---------- Dopisano o 13:23 ---------- Poprzedni post napisano o 13:11 ----------

ok przechodzę na priv