Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 10:32   #4384
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86
Dot.: Mamusie majowo- czerwcowe 2014 :-)

Witajcie dziewczyny dzisiaj Hania pospała z nami trochę dłużej, do 6.30, więc po 10 dopiero ją kładłam powycierałam kurze w całym domu, zjadłam coś i odpisuję

Paulka cieszę się, że wszystko ok i że trafiłaś na fajnego lekarza na IP no i współczuję celibatu, ja w sumie teraz się bardzo boję przytulać z mężem, właśnie ze względu na takie sytuacje. Ale można sobie radzić inaczej czasami nie?

Martuszka, no mojej mamie właśnie nie bardzo Antonina się podoba, uraczyła mnie tekstem, że jak ktoś ma długie nazwisko to wybiera się krótkie imię, bo potem się w rubrykach nie zmieści ale jak obliczyłam to moje imię i nazwisko panienskie ma tylko 1 literkę więcej niż by miała Antonina, więc chyba coś jej się pomieszało ale ja tam nie będę zwracać uwagi komu się podoba a komu nie, nam – rodzicom ma się podobać, a nie otoczeniu

Niki ale brzusio już duży!! Wow superowy a powiedz w pierwszej ciąży też tak szybciutko Ci wyskoczył? Czytałam, że pisałaś, że był duży, ale już w 10 tygodniu taki widoczny? Ja też miałam ogromny i mnie pytali czy na pewno nie mam bliźniaków ciekawe kiedy teraz wyskoczy

Madziula z tą wodą masz rację, bo teraz faktycznie nic nie wymierzasz, bo maluch wyczuje inny posmak. Ja mam z kolei problem w drugą stronę, bo Hania nie chce pić wody. Od początku nic nie chciała pić, musiałam się nagimnastykować, żeby cokolwiek wypiła i tak potem też jej dawałam różne rzeczy, żeby tylko płyny jakieś przyjmowała poza mm. No i teraz jedziemy na soczkach co mi się wcale nie podoba, ale co zrobić..

Masakra z tymi zasadami w żłobku i tak oni mogą ni stąd ni zowąd wyrzucić dziecko ze żłobka, bo np. chorowite? Przecież im na rękę to powinno być, mniej dzieci do opieki, a kasa idzie..

Pallas Ril przykre słowa mamy, ale nie powinnaś jej słuchać tylko siebie i zdecydować tak jak Ty chcesz a nie tak jak chce ktoś inny. Przede wszystkim na chwilę obecną Twoje samopoczucie jest najważniejsze a tak jak piszą dziewczyny – kariera nie ucieknie. Ja też kiedyś miałam wielkie ambicje zawodowe, ale od kiedy jest Hania wszystko się zmieniło

Niki ja tak trochę miałam, że w nocy mnie pobolewał brzuch, a w dzień nie. A może to dlatego, że w dzień nie miałam czasu się nad tym zastanawiać czy boli czy nie teraz już mnie w nocy nie boli od paru dni. No ale ja jestem w dużo wcześniejszej ciąży niż Ty, więc nie wiem czy jest co porównywać.

Mszpilka cieszę się, że wszystko dobrze na wizycie

i jednocześnie bardzo współczuje tym rodzicom nie wyobrażam sobie takiej sytuacji kurcze

Vampirko ja zawsze morfologię robiłam na czczo więc możliwe, że będziesz musiała powtórzyć niestety

Carolyna współczuję kolki, jednak mam nadzieję, że to nie to, bo to podobno okropny ból.. jak tak dalej będzie musiałabyś się wybrać do lekarza jednak
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora