Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 10:42   #1596
deb
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez Magiusa Pokaż wiadomość
U nas ciagle sa w nocy karmienia. Raz sobie robi dluzsze przerwy np.przez5dni. Pozniej je co 2h przez jakis czas.
Tez bywam niewyspana ale chyba dopiero kolo mies.bede myslala o ograniczeniu jedzenia w nocy

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja liczę na to, że jak rozszerzymy dietę to powoli to się unormuje, choć czytałam, że nie zawsze tak jest i dzieci potrafią nawet do roku (a zdarza się i dłużej) jeść w nocy. No ale mam nadzieję, że nie będzie to już jedzenie tak częste.

Innocence - ok 4,5 czy 6 godzin to rozumiem. Ale jak komuś dziecko budzi się co 2 godziny na jedzenie to nie ma się co dziwić że pojawiają się różne pomysły.
Nie można powiedzieć że się przyzwyczaiłam do takich pobudek, ale już jakby przywykłam że tego nie zmienię. Na różne rzeczy to zwalałam ale wszelkie zmiany nic nie zmieniały

---------- Dopisano o 11:42 ---------- Poprzedni post napisano o 11:40 ----------

Cytat:
Napisane przez banka26 Pokaż wiadomość
Ja mam silikonowa i jestem zadowolona , D. Tez zaczynal od silikonowej jak ja przygryzie to przy okazji masaz heee i je pieknie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
No ja nie mówię, że takie łyżeczki są złe - nie mam żadnego doświadczenia. Mi w zestawie też przyjdzie jedna silikonowa więc też ją spróbuje ale ogólnie mam zamiar nie takimi mięciutkimi karmić.