Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Scent Bar L
Wątek: Scent Bar L
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 12:09   #4812
aileenn
Mother of Cats

Dot.: Scent Bar L

Cytat:
Napisane przez Murszafka Pokaż wiadomość
Ja takie kanały miałam robione od nowa. Bo i teraz materiały podobno inne... No i zależy, jak masz to blisko zatok, jak blisko, to chyba warto...
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
Co do pytania -absolutnie nie rob tego,chyba ze a-masz jakies zmiany w kosci,zatoce b-chcesz zrobic na tym super hiper uzupelnienie protetyczne. Jesli nic z powyzszych to nie ruszaj-mowie to z doswiadcEnia,zrobilam sonie jednego na wszelki. Wypadek i teraz mi sie babra pol roku,w dodatku boli i nie wim czy nie wyrwe w koncu a byl ok i nie bolal
Blisko zatok, ale to, co napisała Polly, jest przerażające. No nic, pomyślę.
Polly - niech się już nie babra

Cytat:
Napisane przez kamena Pokaż wiadomość
Wpadłam pomachać znad bezglutenowego placka z dyni oraz podzielić się refleksją, że życie jest fajne ale zdecydowanie fajniejsze, jak się ma sprawnego kompa i dostęp do neta

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
Dostałam rano prezent od Lubego: małego pluszowego łosia w czerwonym sweterku z napisem Finland
Od razu zimny dzień stał się fajniejszy i cieplejszy

Cytat:
Napisane przez Spoora Pokaż wiadomość
1. Czy któraś z Was ma może kartę płatniczą bez funkcji zbliżeniowej, jeśli tak to w jakim banku i jakie są opłaty za prowadzenie konta itd (najlepiej, żeby nie było żadnych ).
Nie znalazłam takiej karty
Konsultant z mojego banku (Inteligo) zaklinał się, że w ichniej debetówce można wyłączyć możliwość płatności zbliżeniowych, trzeba tylko zadzwonić na infolinię. Nową kartę będę aktywować na dniach, więc dam znać, jak działa to "wyłączenie". (Prowadzenie konta 0 zł, karta 4 zł/m-c, chyba że zrobisz nią zakupy na minimum 100 zł/m-c, wtedy za kartę 0 zł).
W ostateczności wsadzę kartę do mikrofali

aileenn jest offline Zgłoś do moderatora