Hej
Przede wszystkim witamy sie w 20tc

Mialam dzis niespokojna noc,za to rano polezalam do 11

Dzis mam wizyte u prokto denerwuje sie bo nie jest to za przyjemne,jeszcze facet kurcze a tu takie badanie mam stresa i pewno bede mega zawstydzona
Iza kciuki za diabetologa

i fajowo ze idziecie na dodatkowe usg
Kluska a to niby ostatnie usg nie jest od 28-32tc? mnie np dr od razu pow zebym nie szla na to bo u mnie od 7mies usg ma byc co wizyte w celu oceny wagi,lozyska i pozostalych parametrow wiec nie bede szla,szkoda dodatkowo 200zl za cos co bede miec na wizycie.A w ogole to wy juz 30tc

szok!!! jeszcze z 4-5 tyg i mozecie rodzic dziewczyny
Lila kciuki za wizyte a wyniki sa ok wiec nie ma sie co martwic

daj nam jakos znac po wizycie,zamnknij tz w kibelku czy cos
Arletko fajnie ze udalo ci sie w koncu z nimi porozumiec i trzymam kciuki zeby kasa na konto wplynela

A czemu humor taki cos konkretnie czy po prostu hormony?

nie smutaj kochana
Basiu kciuki za wizyte

bedzie dobrze.Mam nadzieje ze dadza ci spokoj juz te cukry. A pijasz jakies herbatki laktacyjne?( z Herbapolu jest dobra bo z Hippa jest slabsza) Podobno zeby zwiekszyc ilosc pokarmu trzeba duzo wody pic odziwo nie mleka,bawarki(ale w to akurat nie wierze) sa tez granulki homeopatyczne,plus czeste dostawianie dziecka i sciaganie pokarmu po kazdym karmieniu.A jeszcze Karmi podobno wywoluje morze mleka.Wszystko opowiadal mi kolezanka karmiaca.Powodzenia i nie denerwuj sie tylko bo to tez podobno hamuje.
Ide sie szykowac po malu na ta wizyte,mam na 16 co prawda ale zanim sie ogarne ze wszytskim to bedzie 14 a do centrum musze jechac wiec akurat beda godziny szczytu.Potem jedziemy odebrac meble lazienkowe do leroya bo juz przyszly wiec wpadne wieczorkiem
Buziaki