Mi też w ciąży nieco jelita zwolniły, ale staram się trzymać dietę, jem jabłka, suszone śliwki i w sumie tylko jedną przygodę miałam z zaparciami do tej pory. Jak dla mnie 10 bez pójścia do kibelka to nie jest normalne
Forester z tą cesarką to jest tak, że każda przechodzi to inaczej. Mam nadzieję, że będziesz jedną z tych u której wszystko się szybko zacznie goić. Siostra bardzo uważała przez pierwsze 3 tygodnie, mama pomagała jej małego nosić itd, a potem to już miała w dupie motorek

i kretynka nawet sama wózek próbowała znieść

dostała za to opier papier porządny!
Maruda to ja tylko powiem to co mi koleżanki powtarzały. Na początek jedna paczka pieluch, bo może się okazać że maluch jest na nie uczulony. Siostrzeniec na białe i zielone pampki miał uczelnie...dobrze że miała tylko paczkę tycg i tych, bo inaczej została by z kupą niepotrzebnych pieluch. W wypadku siostrzeńca spisały sie dady. A jak mały skończył pół roku to się okazało, że i na pampki już dobrze reaguje, ale po happy ma tyłek w krostkach.
Senira po około 6 tygodniach od porodu idziesz do gina (wcześniej nie ma mowy o jakimś bara bara bo można wywołać krwotok-szczególnie na początku!). On Cię zbada i powie co i jak, zapytasz się o anty, zobaczysz czy dostaniesz zielone światło na seks, bo z tym też różnie bywa (u siostry po cc zrobiły się krwiaki od strony rany w środku i nie było mowy o jakieś prokreacji). Nie martw się na zapas

Ogólnie dopóki nie ma wizyty u gina dziewczyny nie decydują się na seks.