Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 12:27   #3042
iwantyou99
Zadomowienie

Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5

Cytat:
Napisane przez em ma Pokaż wiadomość
Mi też w ciąży nieco jelita zwolniły, ale staram się trzymać dietę, jem jabłka, suszone śliwki i w sumie tylko jedną przygodę miałam z zaparciami do tej pory. Jak dla mnie 10 bez pójścia do kibelka to nie jest normalne

Forester z tą cesarką to jest tak, że każda przechodzi to inaczej. Mam nadzieję, że będziesz jedną z tych u której wszystko się szybko zacznie goić. Siostra bardzo uważała przez pierwsze 3 tygodnie, mama pomagała jej małego nosić itd, a potem to już miała w dupie motorek i kretynka nawet sama wózek próbowała znieść dostała za to opier papier porządny!

Maruda to ja tylko powiem to co mi koleżanki powtarzały. Na początek jedna paczka pieluch, bo może się okazać że maluch jest na nie uczulony. Siostrzeniec na białe i zielone pampki miał uczelnie...dobrze że miała tylko paczkę tycg i tych, bo inaczej została by z kupą niepotrzebnych pieluch. W wypadku siostrzeńca spisały sie dady. A jak mały skończył pół roku to się okazało, że i na pampki już dobrze reaguje, ale po happy ma tyłek w krostkach.

Senira po około 6 tygodniach od porodu idziesz do gina (wcześniej nie ma mowy o jakimś bara bara bo można wywołać krwotok-szczególnie na początku!). On Cię zbada i powie co i jak, zapytasz się o anty, zobaczysz czy dostaniesz zielone światło na seks, bo z tym też różnie bywa (u siostry po cc zrobiły się krwiaki od strony rany w środku i nie było mowy o jakieś prokreacji). Nie martw się na zapas Ogólnie dopóki nie ma wizyty u gina dziewczyny nie decydują się na seks.
Ja rownież zdrowo sie odżywiam pije dużo wody i sie ruszam. Teraz moze ciut mniej ale mimo wszystko spaceruje. Wyniki mam ok , nieodczuwam zadnych dolegliwości także lekarz stwierdził ze nie bedzie mnie faszerowal lekami bo to nie ma sensu.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

---------- Dopisano o 12:27 ---------- Poprzedni post napisano o 12:26 ----------

Cytat:
Napisane przez mala098 Pokaż wiadomość
A pływałaś głównie na grzbiecie? Czy brzuchu też?

No właśnie to mnie cały czas wstrzymuje...

A z wodą ozonowaną próbowałaś?

A stosujesz coś po, jak lactovaginal o którym pisze Justien?

Dzięki za podpowiedź.
Szczerze mówiąc to ja na gimnastykę chodziłam.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
iwantyou99 jest offline Zgłoś do moderatora