2013-10-16, 12:28
|
|
|
Raczkowanie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
Napisane przez scheherezade
Ehh  temat rzeka...
Wszystko w domu robię sama bo ... Robił tak ze szlag mnie trafiał albo nieporzadnie albo zwlekał kilka dni 
Właściwie to gdzieś mam taką pomoc kiedy ok miski psa umyte ale wszystko na około mokre.
Mój facet to obrzydliwy bałaganiarz, ja za to codziennie muszę mieć wytarte kurze,odkurzone ale to tez efekt zwierząt w dom 
Myje ściany,drzwi wsio a odkurzam nawet na ogrodzie tam gdzie sięgnie odkurzacz na przedluzaczu  np. wciągam latem pyłki z płotu i nic na to nie poradzę tak mam i juz.
Nikogo nie wyzywam nie widze tylko bałaganu ale męczy mnie myśl ze gdzieś tam cos jest nie zrobione,opchlapane czy włączniki sa w paluchach i nie mogę tak po prostu olać,czuje wewnętrzny niepokój 
|
Mam to samo ale ja nie mam czasu takich rzeczy robić teraz i mam przez to nerwy straszne. Niestety prawdę mówiąc ja drugi raz psa bym już do domu nie wzieła... Ja muszę codziennie odkurzać i sprzątać a to jest chore bo szkoda życia na to 
Cytat:
Napisane przez Sandy24
Witam sie z rana. Dziewczynki mam pytanie :
Tuż po operacji kupiłam triupf trophy w rozmiarze 75D. Ten sam rozmiar Staniczka dostałam od doktora po op. Z tym, ze moje cycuszki zdecydowały sie jeszcze troche urosnąć i od kilku dni oba staniki uwieraja, a trophy dziś w nocy bardzo mocno mi sie wrzynal :-/ muszę kupić nowe z tym, ze teraz nie wiem jaki rozmiar brać 80D, 75E ?
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
Musisz przymierzyć i 80D i 75E bo to zależy od masy rzeczy. Najlepiej przymierz.
|
|