|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez d0tkaaa
a z tz nieraz?zeby wyjsc chociaz na spacer samej...ja to nieraz musze zoatawic i wyjsc na glupie solarium odpoczac psychicznie itp..woem jak to brzmi no ale tak jest...
wiem wlasnie bylo kiedys po 45chyba a teraz juz po 36..
straw uwierz mi ze wydaje sie ze jest nagonka na kp tzn nie twierdze zecniema bo jesy ale ja tez myslalam ze kazdy bd mnie krytykowal za to ze juz nie kp i ze jest mala na mm a z kom bym nie gadala i mowila ze Zu na mm to kazdy mowi ze dobrze ze moge wyjsc ze reguralne kedzenie i wymieniaja plusy...wiev to tak soe wydaje...tak jak moj tata mowi ze to co najcenniejsze w mleku matki dzirci wysysaja do 2msc hehehe
tyle ze ja po 1mam w nosie co kto mowi ja mam byc szczesliwa i Zuzia i mamy sie czuc konfortowo...
a po 2ja nie mialam jakuegos szalu na kp niemowie bo lubilam tp ale wedlug mnie przy butelce tez dziecko ma kontakt z matka jak trzyma za paluszka i patrzy prosto w oczy...itp
ciesze sie ze wytrzymalam 2msc bo myslalam ze wogole nie wytrzymam ...
i jeszcze to ze po kazdym prdukcie ktory zjadlam myslec czy uczuli czy nie jaka kupa i wogole...
|
Zgadzam się z Tobą w 100% Dziękuję za to co napisałaś
Cytat:
Napisane przez kooocur
Ja nie dostalam..
|
Wysłane
Jednak juz nie śpi Dobra nakarmimy sie i idziemy na specer
Wróce do Was Obiecuje
|