2013-10-16, 12:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: ha, ha, ha teraz w ciąży będę ja:) pogawędki mamusiowo-staraczkowe cz. VII
Cytat:
Napisane przez santom
mnie tez wkurza to naciagnie postow, dlatego nadrabiam tylko 2 ostatnie strony i ew do nich sie odnosze  nie ma sensu nadrabiac wiecej  bo w takiej ilosci postow to polowy nawet sie nie zauwazy
a tak w ogole to  dla linki
lece zmywac gary, bo gary nie dlugo zmyja mnie 
|
hm,to moze to byl jednak moj pierwszy i ostatni
dlatego troche nie chetnie to zrobilam,ale chcialam zobaczyc czy moze jednak cos sie smienilo.hmm a moze sprobuje zalozyc watek tylko czerwcowy? myslicie ze mnie ktos zbeszta? a jak tak,to najwyzej spuszcze glowe i sie podrapie
Cytat:
Napisane przez IsiaG
Nie biorę tabsów, już nie. Dostałam okres pierwszy po ciąży 16 września i czekam na następną bo chcę wkładkę wewnątrzmaciczną. A jej cholera miesiąc nie ma, dokładnie 30 dni. Moje cykle przed ciążą były 28 dni.  . Nie wiem jakie teraz powinnam mieć cykle.
Nie zrobię testu bo się boję.
Ja miałam to samo z mamusiami III-IV 2012. za dużo, za wiele i zostałam tutaj. Tam nawet potem nie zaglądałam, dopiero jak zaczynały się porody.
Mdli mnie....dziewczyny, ratunku.
|
Isiu spokojnie,moje pierwsze okresy tez nie byly ani za dlugie,ani za regularne,byly pi razy drzwi.Wiec wez gleboki oddech,a mdlosci przejda widze,ze wrocilas na etap wkrecania sobie objawow,czyli jednak kreci Cie ta materia
bedzie dobrze i nie mysl,za duzo bo stres jeszcze Ci opozni,a dwa moze dlatego Lidka dzisiaj taka jest,bo czuje nastroj Mamusi.
A wogole musze Cie przeprosic,nie wiem jak to zrobilam,ze wczoraj nic nie napisalam,wkoncu Lidka swietowala a ja walnelam gafeee.
Zatem nadrabiam i sle tysiace buziakow i przytulancow!
Niech rosnie zdrowa Panienka dla mojego prawie juz 10 miesiecznego Mezczyzny