Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 13:46   #3679
Star90
Zakorzenienie

GG do Star90
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

[QUOTE=kasikkk87;43291010]
Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
Belsenko no ja O rozczesanie kłaczków też poprosze mame bo to bedzie wyczyn bez cyckow się męczyłam no to co dopoero teraz!

star super cycuchy Ci wyszly naprawdeslyszalas o takiej szczotce do wlosow tangle teezer?ponoc swietna ja mam tez problemy z rozczesaniem zamowilam ja wiec moge zdac Ci recenzje jak przyjdzie jesli chceszna wizazu sa tez opinie o niej
Mam ja kochana powiem ci ze jest w miare ale duzej roznicy nie widze, ja i tak na mokro wlosow nie rozczesuje bo mi ich szkoda , nakladam olejek podsuszam i dopiero rozczesuje i susze dalej , taki sposob na moje kłaki najlepszy

---------- Dopisano o 13:46 ---------- Poprzedni post napisano o 13:43 ----------

Pytanie odchodzace od tematu cyckow za 100 pkt, czy moj pies po lekach na watrobe i zoladek moze miec luzne kupki? Odkad je mu podaje to ma takie i ma przyspieszony pasaz jelitowy bo zdarza mu sie narobic w domu.. W nocy . Co sie rzadko zdarzalo.
Za 1-2 tyg jade na pobranie krwi zobaczyc czy cos sie zmienilo w sprawach watrobowych