Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 14:09   #4805
mm111111
Wtajemniczenie

Dot.: Klasa sama w sobie - wątek miłośniczek klasyki, elegancji i prostoty część IV

Cytat:
Napisane przez Forget_me Pokaż wiadomość
Czekamy na resztę

Takie:
http://www.riverisland.com/women/sho...e-boots-638925
Ale nie polecam ich

My niestety też, wielokrotnie Sąsiedzi zawsze zapominali, że puścili do wanny wodę, a później nam ze sufitu leciało Na szczęście teraz, odpukać, nic takiego nie ma miejsca

Muszę się dzisiaj zatem wybrać do Ryłko, może i ja cosik tam dla siebie znajdę Potrzebuję jakiś botków do spódnic/ sukienek, ale nie mogę nic fajnego znaleźć
Fajne to futerko

Mi się biel nie kojarzy ze szpitalem, ale z czystością Uwielbiam jasne wnętrza Poza tym beże, szarości, kremy, czyli stonowane kolory Pomarańcze, żółcie czy czerwienie są dla mnie zbyt krzykliwe i źle czuję się w pomieszczeniach o takich kolorach.

Cudownie urządzony przedpokój Zaraz zapisuję i odkładam "na później"

Nie kojarzę, żeby to grali w Poznaniu?
Mieli chyba turnee po całej Polsce. Z tego co dziewczyny piszą, już nie grają :/

Cytat:
Napisane przez Ag4 Pokaż wiadomość
Super zdjęcia!
Teraz to już całkiem zachorowałam

oo !
Ja już się nie mogę doczekać swojego

więcej! chcemy więcej!!

Super pomysł! Jeśli masz futerko to sięnie zastanawiaj!

Niestety już nie grają.
Chciałam się na nią wybrać, ale grali ją u nas tylko jeden raz i niestety w taki dzień, że mi nie pasowało :/

Na gruponie.
Zamówiłam dla siebie i koleżanki. 69.90 za dwie sztuki Także myślę, że się opłacało.
(ten model zamykany)
Dzięki!
mm111111 jest offline Zgłoś do moderatora