2013-10-16, 13:42
|
|
Zadomowienie
|
Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia
Nie ma takiej opcji zaciążone  mamuśki no chyba, że tak tylko do popatrzenia  żadnych tuli tuli do Łukaszuli niet !! 
|
Mój też Łukasz tylko bez bródki 
Cytat:
Napisane przez gosius91
Dzień dobry...
Chociaż, NIE, w ogóle nie dobry
Mąż w nocy wylądowałam w szpitalu  Dostał pierwszy raz w życiu ciśnienia, i słabo mu było, i ból w klatce piersiowej.. Ehhh  Jak weszłam dzisiaj do niego i zobaczyłam, że leży sam, podpięty pod tyle kabelków, aparaturę, holtera, 3 kroplówki już, jeszcze mu niedawno krew pobierali, to mi się serce krajało.. Jak wychodziłam to się poryczałam. W nocy płakałam, teraz to samo..  Nie wyrabiam  Dlaczego ?
Tydzień temu ja w szpitalu, teraz on ;(  cry:
I jeszcze cholerne plecy bolą, i dzisiaj pierwszy raz zwymiotowałam śniadanie, to chyba z nerwów  Buuuu 
|
Faktycznie lawina nieszczęść A co mu stwierdzili? Coś z serduchem?
---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------
Cytat:
Napisane przez natalka189
Witajcie  Jestem Natalia 24l. starania od tego cyklu i jeszcze nie mam II kresek
Chciałabym się przyłączyć. Ciekawie piszecie i widze, że bardzo dużo.... Jasne , że czuć w 14 tyg ja tak miałam najpierw delikatne motylki a z czasem musnięcia od środka pod koniec potężne kopniaki (zaznaczam to bedzie moja 2 ciąża). Zauważyłam to szczęśliwy wątek wiec pobieram od was jak najwiecej fluidków i trzymam kciuki za was staraczki oraz za ciężarne kobitki. Pozdrawiam
|
Witaj 
Ja to chyba gruboskórna jestem bo w pierwszej ciaży ruchy czułam dopiero w 19 tc
|
|