Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 13:42   #4501
wik_and_ola
Zadomowienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
Nie ma takiej opcji zaciążone mamuśki no chyba, że tak tylko do popatrzenia żadnych tuli tuli do Łukaszuli niet !!
Mój też Łukasz tylko bez bródki

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

Chociaż, NIE, w ogóle nie dobry

Mąż w nocy wylądowałam w szpitalu Dostał pierwszy raz w życiu ciśnienia, i słabo mu było, i ból w klatce piersiowej.. Ehhh Jak weszłam dzisiaj do niego i zobaczyłam, że leży sam, podpięty pod tyle kabelków, aparaturę, holtera, 3 kroplówki już, jeszcze mu niedawno krew pobierali, to mi się serce krajało.. Jak wychodziłam to się poryczałam. W nocy płakałam, teraz to samo.. Nie wyrabiam Dlaczego ?

Tydzień temu ja w szpitalu, teraz on ;( cry:

I jeszcze cholerne plecy bolą, i dzisiaj pierwszy raz zwymiotowałam śniadanie, to chyba z nerwów Buuuu
Faktycznie lawina nieszczęść A co mu stwierdzili? Coś z serduchem?

---------- Dopisano o 14:42 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez natalka189 Pokaż wiadomość
Witajcie Jestem Natalia 24l. starania od tego cyklu i jeszcze nie mam II kresek
Chciałabym się przyłączyć. Ciekawie piszecie i widze, że bardzo dużo.... Jasne , że czuć w 14 tyg ja tak miałam najpierw delikatne motylki a z czasem musnięcia od środka pod koniec potężne kopniaki (zaznaczam to bedzie moja 2 ciąża). Zauważyłam to szczęśliwy wątek wiec pobieram od was jak najwiecej fluidków i trzymam kciuki za was staraczki oraz za ciężarne kobitki. Pozdrawiam
Witaj

Ja to chyba gruboskórna jestem bo w pierwszej ciaży ruchy czułam dopiero w 19 tc