Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 16:08   #3707
201711291009
Konto usunięte

Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10

Cytat:
Napisane przez Star90 Pokaż wiadomość
No jak dla mnie to one sa jeszcze spuchniete czy mocno to nie wiem, wkładki mam wąskie więc wątpie żeby było coś nie tak no ale.. zapytam doktora w poniedzialek, chyba ze lepiej nie czekać aż do poniedziałku?

aniolek do kwasow w domu potrzebny jest netralizator, kwas najlepiej migdałowy plus preparat przygotowujący i dobry krem nawilżająco odżywczy
Zapytaj w poniedziałek dla świętego spokoju, ale na pewno wszystko jest ok
Jakie kwasy można robić w domu? A te neutralizatory? O matko ja jakaś zacofana jestem A może bym się zaopatrzyła w takie cuda i by coś pomogło

Cytat:
Napisane przez Milian Pokaż wiadomość
Kochane Kobietki Przeczytałam trzy strony temu, że metoda pod gruczoł nie jest dobra. Możecie mi wyjaśnić dlaczego tak jest i dlaczego lepiej umieścić implant pod mięśniem?
Piersi z implantami pod gruczołem szybciej opadają. Jeszcze jak się ma dużo swojego gruczołu i duży implant to tym bardziej-grawitacja Natomiast jeśli implant jest pod mięśniem, to właśnie mięsień go trzyma i przez wiele lat piersi trzymają się na miejscu
201711291009 jest offline Zgłoś do moderatora