Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-16, 15:24   #3886
Taszanta
Zakorzenienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Cześć

Widzę, że pisałyście o materacach. Nam kobieta w sklepie stanowczo odradzała zakup gryczanego. Podobno było już kilkanaście przypadków gdzie w warstwie gryczanej zalęgły się robaki Podobno gryka łatwo zatrzymuje wilgoć i może pleśnieć jak dostanie się tam mocz czy mleko. Niby coraz więcej producentów rezygnuje z ich produkcji. My zdecydowaliśmy się na zakup droższego Kokos-pianka-kokos-włóknina puszysta ze zdejmowanym pokrowcem, bo dostaliśmy spory rabat za zakup łóżeczka i materacyka. Zobaczymy jak to będzie w praktyce, bo pewnie co osoba to inna teoria no ale tak czy inaczej woleliśmy dmuchać na zimne.
O ludzie tutaj w Belgii w ogóle takich nie widziałam, to znaczy nie rozglądałam się za bardzo ale z tego co zauważyłam są albo z gąbki/ lateksu albo ze sprężynami, bez jakichś naturalnych wkładów. Ten co wybraliśmy to z tych tańszych, ale mi się wydawał w dotyku fajniejszy od tych droższych, no i ma porządny ceratowy pokrowiec, więc przemoczyć trudno, no zobaczymy

Cytat:
Napisane przez Lilith890502 Pokaż wiadomość
mam głupie pytanie dziewczyny, czy któraś z Was czuje swoje dziecko od czasu do czasu dość nisko, bo ja czasami mam wrażenie że głową jest tuż przy spojeniu i zaraz mi wyleci

A ja znowu coraz bardziej czuję małą u góry- normalnie na wysokości piersi w środku, nie wiem czy ona tam siedzi, czy mi tak wszystko spycha do góry, mam wrażenie jak by miała zamiar się rodzić przez gardło

W ogóle to już mam tak dość, pamiętam jak pytałam się kiedyś Ryby i Trele dlaczego chcą przyśpieszać poród - no to teraz wreszcie rozumiem dlaczego

Taszanta jest offline Zgłoś do moderatora