Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie 2013,
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 16:51   #4543
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Już październik - zimno, plucha; nam się chce dużego brzucha!Staraczki-mamusie

Hej

Ja dziś zabrałam się za przesadzanie kaktusów, a raczej ich rozdzielanie, bo się porodziły młode Potem umyłam sobie auto i takie tam.

Kupiłam sobie dziś książkę "język dwulatka" więc będę czytać i się edukować

Vioris jakie kary stosujesz dla córki? Ona chyba sobie nie zdaje sprawy z tego co czyni... Lej na innych, najważniejsze, że wiesz sama jak ta sytuacja wygląda, nie obwiniaj się i nie dramatyzuj!
Mnie rodzice bili też tego nie popieram, jak mnie nosi to lekko po łapkach dostanie(jeśli coś zrywa czy bije koty) ale nie tak mocno, żeby się rozryczała.
Też staram się dużo tłumaczyć, ale ja jestem strasznym nerwusem i jak już jestem w transie to oddaje dziecko w ręce innej osoby, a ja idę się uspokoić... niestety dużo też krzyczę, nie umiem tego zmienić w swojej osobie
Co do bicia, to u mnie się też to ujawnia od czasu do czasu. Dzieciak nie radzi sobie 'z emocjami'. Rozmawiaj z nią dalej, tłumacz, w końcu kiedyś do niej trafi!

Jagatka bądź z nami! Będzie Ci raźniej, cieszę się bardzo, że wróciłaś! Na pewno dziewczyny Ciebie wesprą dobrym słowem

Juliette pisałam już Tobie wcześniej, że ja poczułam ruchy właśnie w 14 tygodniu Jest to bardzo możliwe- zależy jakie kto ma grube ściany brzuszka
Leine jest offline Zgłoś do moderatora