2013-10-16, 20:15
|
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Noworoczne Mamusie - STYCZEŃ/LUTY 2014 cz. 5
Cytat:
Napisane przez lidkaa82
Ja uważam ze na początek lepiej skupić sie na dzieciatku i pozwolić działać naturze bo ona sobie świetnie radzi z regeneracją, ja np mimo że nie należę do szczupłych osób, po ciażowym brzuszku po kilku tyg nie miałam sladu a skóra była w świetnej kondycji. Kaloryfer mi sie nie zrobił ale brzusio był taki jak przed ciążą. Po kilku miesiącach zobaczysz nad czym musisz popracować i wtedy można działać 
|
No to dałaś mi nadzieję 
Cytat:
Napisane przez sharey
Ostatnio wypowiadali się lekarze w telewizji, że czasami kilka łyczków wina nie zaszkodzi w ciąży, a wręcz nawet jest zdrowotne, gdyż poprawia morfologię. Ale jest ogólny zakaz ponieważ co niektóre baby od razu by piły codziennie i nadużywały, więc bezpieczniej powiedzieć że w ogóle nie wolno.
|
Mój gin twierdzi tak samo. Mówi, że łyk piwa czy wina od czasu do czasu nie zaszkodzi, ale nie można dać społecznego przyzwolenia na picie alkoholu w ciąży, bo niektórzy potraktowaliby to tak jak im wygodnie, więc lepiej "przeginać" w stronę całkowitej abstynencji.
Cytat:
Napisane przez krolowa_nilu
Minę miał nietęgą  Tak go zatkało, że przez chwilę nie wiedział co powiedzieć. Później ochłonął a na koniec mnie uściskał, co nie zdarzyło mu się od jakiś 20 lat...
|
Ale fajnie 
kootek_mamrotek, AgatkaL śliczne rzeczy 
23Paula23 nie wiedziałam że istnieje coś takiego jak fotelik do nauki siedzenia 
sharey uwielbiam połączenie beżu i granatu - na pewno będzie świetnie wyglądało
|