Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nie możemy znaleźć dla siebie miejsca ..
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 21:05   #2
Fleur_D
Zakorzenienie

Dot.: Nie możemy znaleźć dla siebie miejsca ..

Cytat:
Napisane przez kamilaa1993 Pokaż wiadomość
Witam! Jestem ze swoim chłopakiem 5 lat naprawde się kochamy Ja mam 22 lata on 28. To tak w ramach wstepu. Do sedna.
Mieszkaliśmy już w 4 miastach. Raz w naszym rodzinnym, później wyprowadziliśmy się do Gdańska, żeby juz usamodzielnić się i nabrać lepszych perfektywnych(bo to większe miasto od rodzinnego) Później na rok do Wrocławia(powody rodzinne myśleliśmy ze tam zostaniemy ale to jednak nie to) i z powrotem wróciliśmy do trójmiasta tym razem do Gdyni. Ja zaczęłam studia on pracuje. Jednak dalej to nie nasze miejsce. Mamy tu swoj maly domek ale nie morzemy zagrzac miejsca nigdzie na dluzej. I ciagle myslimy zeby moze znowu wyjechac a to za granice do Norwegi lub Holadii. Gdy byliśmy tam na wakacjach zobaczylismy jak zyja tam ludzie, nie tak jak w Polsce nikt na nikogo nie patrzy i nie obgaduje*chociaz tu tez nam sie to nie zdarza bo jestesmy raczej spokojna para Czy ktos z Was tez ma taki problem.. juz sama nie wiem co robic. Nie chce rzucac tez wszytskiego a pozniej znow wracac. Chcemy gdzies osciąśc ale tez nie wiemy gdzie...
(na razie jeszcze nie planujemy dziecka, myslelismy o tym jak skoncze studia )
Wydaje mi się, że problem nie leży w miejscu, tylko w Waszym podejściu. Skupcie się na związku, poszukajcie znajomych, skończ studia. Zmiana miejsca zamieszkania nie zmieni nic, ale to powinniście już sami zauważyć po tylu przeprowadzkach.
Fleur_D jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując