Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 22:42   #4118
malaczarnakejt
Zakorzenienie

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
Serio zszedł na drugi plan.. wcześniej jakoś tak dzieckiem zajmowaliśmy się po równo.. poza karmieniem oczywiście.. ale noszenie, przebieranie, zabawianie, usypianie.. jakoś tak dzielone było.. A teraz już niewiele jest tego po stronie męża.. nawet sama przestałam mu dziecko dawać.. wolę sama np. uśpić, bo mam swoje wypracowane sposoby..jak jeden nie zadziała, próbuję drugim, jak i ten zawiedzie trzecim.. A mąż- albo mu wyjdzie, albo nie.. jak nie to zaraz się denerwuje, dziecko w jeszcze gorszym stanie i muszę się więcej namęczyć. Porażka.. wcześniej było jakoś przyjemniej, mogłam na nim polegać..a teraz? tyle go w domu nie ma, wszystko zmienia się bez jego udziału.. dziecko i on nie nadążają za sobą.. jakby się oddalali.. przykre to

---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ----------

no dobra..zabieram Mr Focha i zostawiam go u nas w salonie u męża

kurde czerowne kropeczki to mi tylko z różyczką się kojarzą tfu tfu tfu oczywiście!
A mogą być od mleczka?

dajesz radę
nie no, błagam Cię, żadnej różyczki
pediatra nie mówiła, że to coś niepokojącego. Może faktycznie jakaś reakcja alergiczna. Węzły chłonne niepowiększone, więc to nic strasznego.
Wrażliwiec mały

Filipiśko

malaczarnakejt jest offline Zgłoś do moderatora