Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak określić porowatość włosów?
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-16, 22:11   #774
M4rt3czk4_92
Zakorzenienie

Dot.: Jak określić porowatość włosów?

To może i ja poproszę o określenie porowatości

1. Jak długo schną Twoje włosy? 2-3h
2. Czy trudno je zmoczyć? Nie
3. Czy jeżeli przerzucisz sobie jedno pasemko włosów przez głowę to zostanie, powoli wróci na swoją stronę czy spłynie mega szybko na swoją stronę? powolutku opadnie na z powrotem
4. Twoje włosy wyglądają najlepiej od razu po umyciu, kilka godzin po umyciu czy od razu przed następnym myciem? Głowę myję wieczorem, najlepiej wyglądają rano na następny dzień, nie są napuszone co wieczorem po myciu się zdarza
5. Czy błyszczą się w słabo oświetlonym pomieszczeniu? lekko
6. Czy są podatne? Np. czy po rozpleceniu warkocza masz falki? tak mam falki nawet do następnego mycia się utrzymują ale najładniej wyglądają zaraz po rozpleceniu
7. Po rozczesaniu włosów w dzień - nabierają objętości czy ją tracą? Nabierają objętości ale tylko na jakiś czas
8. Czy rozpuszczając włosy po całym dniu chodzenia w spiętych czujesz ulgę czy nie lubisz ich rozpuszczonych? wolę chodzić w spiętych włosach
9. Czy przeglądając się w lustrze w łazience widzisz, że się błyszczą? tak
10. Dotknij swoich końcówek i powiedz z czym Ci się kojarzą w dotyku. są gładkie i miłe w dotyku
11. Farbujesz, prostujesz, suszysz włosy? 3 razy nie, ostatnim razem rozjaśniałam w marcu i więcej nie zamierzam tego robić
12. Czy masz problemy z domyciem włosów? Jeżeli tak to jakimi konkretnie specyfikami? Nigdy nie zdarzyła mi się taka sytuacja
13. Jakie kosmetyki nie sprawdziły się w Twojej pielęgnacji? (spuszyły, obciążyły itp.). alterra granat i aloes nie podpasowała mi wg, biovax latte też średnio
14. Od jak dawna intensywniej pielęgnujesz włosy? pół roku

Edytowane przez M4rt3czk4_92
Czas edycji: 2013-10-16 o 22:14
M4rt3czk4_92 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując