Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '13 cz.2
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 01:28   #4154
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Konto usunięte

Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1

Cynamonki co za ulga, że jest lepiej.
Jednak samopoczucie dziecka to najlepszy wyznacznik jego zdrowia, a to wiedzą i widzą tylko troskliwi rodzice - jak Wy!
Moc zdrówka dla was wszystkich!

Cytat:
Napisane przez strawberry162 Pokaż wiadomość

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez surka Pokaż wiadomość
Proszę
Jakie księżniczki A Lila tłuściutka jak Artek :P (dla wcześniaczków to komplement!)
Jakbym miała córkę, to chyba wszystko bym miała dla niej różowe (tzn. w takich ładnych odcieniach, pastelowy, brudny róż, łososiowy, itd.) i wszelkie możliwe ozdoby do włosów :P

Cytat:
Napisane przez misiaczka555 Pokaż wiadomość
Misiolina już ucichła tylko coś tam pojękuje jeszcze. TZ ją utula....
Kurcze prawie co wieczór to samo co robię źle
Jak czytam was wieczorem to mam wrażenie że wasze dzieci zaraz po kąpieli i mleczko zasypiają same. Zazdroszczę. Moja zasypia na chwile, budzi sie, poplacze, zasypia i tak w kółko do 23. Wtedy ma twardy sen
Czy jest ktoś jeszcze kto też ma takie cyrki wieczorem?
Raczej nie, choć idealnie jeszcze nie jest.
Art ląduje w łóżeczku 20-20.30, śpi do 23 z jedną pobudką po ok. pół godzinie-godzinie, dzisiaj była histeria, musiałam uspokajać na rękach, ale zwykle wystarczy podawać smoka do skutku.
Potem już do rana raczej dobrze śpi, choć czasami go biorę do siebie o 4.30-5, bo się budzi i beczy.

Cytat:
Napisane przez dzoan Pokaż wiadomość
to musiał miec zonka jak mu korki wyciągnęłaś
Powiedz, że wychodzisz z rutyny.. pierwsza zmiana- brak obiadu

tak samo sobie pogrywam

Cytat:
Napisane przez Samantha7 Pokaż wiadomość
Dzoann - jak wylaczylam korki to dostał wscieklizny i przywalil w drzwi , ze sie wgiely i bedą koszta. Potem idiota chciał to naprawić i myslal, ze uda mu sie
Zabawnie to wyglądało naprawde, zwłaszcza, ze on nie odróżnia mlotka od srubokretu

Hehe to piona

Tz wyszedł do pracy i gada "weź tylko odbierz od niej telefon" shit przejrzal mnie,ale to nic mam to gdzies

Ja tez zawsze miałam bolace @ po tym jak zaczęłam prac tabsy to mi sie uregulowalo. Pózniej jak przestałam to były spoko nawet i nie bolaly juz tak, ze 6 apapow na raz musiałam zezrec.
Za to zrobił mi sie tradzik na buzi i wrzody, podskorne gołe na szyji i brodzie i na dekolcie. Wyrosły mi delikatne włoski miedzy cyckami, a libido mi tak podskoczylo, ze bym wydymala wszystko co sie rusza i na drzewo nie spiernicza. Jak bym po x latach z więzienia wyszła
No,ale potem zaczęłam miec problemy z owulacja i uważam tabsy za syf kompletny

Mam nadzieje, ze teraz nie bedzie az tak tragicznie z @ zwłaszcza , ze jak krwawilam az 6tyg.

Ja brałam tabletki może ze 2-3 lata, wspominam bardzo dobrze i jak tylko skończę kp, to biorę od razu.
Wszystko miałam uregulowane, cerę, metabolizm, itd.

A potem też wielkich problemów na szczęście nie miałam, obie ciąże są z 1 cs.

No ale każdy widać reaguje inaczej.

Cytat:
Napisane przez angelak86 Pokaż wiadomość

jejku jak ja mam się odchudzić skoro jest 00.23 a ja głodna jestem? mam zjeść i wmawiać sobie że to już nowy dzień a w końcu śniadanie jest najważniejsze?

Dobre, też tak sobie będę tłumaczyć

OK, odciągnięte, Mały śpi, więc i ja zmykam.
Też bym chciała zobaczyć efekt końcowy, szczerze mówiąc myślę, że będzie imponujący, przy takiej ilości!!!
Ale najważniejsze, że efekt końcowy poszedł do odpowiedniej osoby!

Edytowane przez ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91
Czas edycji: 2013-10-17 o 01:31
ecd9a68db8379fc22aec14635aa2645aca7c721b_6070dc99c9f91 jest offline Zgłoś do moderatora