Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 06:46   #3990
Miss Triss
Zadomowienie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
oo robisz zapas na po ciąży?
Pierwszy raz w życiu robimy z mężem wino domowej roboty, bo w tym roku był niesamowity wysyp jeżyn u nas i trzeba było coś z nimi zrobić.
Takie domowe winko po ciąży będzie smakować wyśmienicie!
Cytat:
Napisane przez sorento Pokaż wiadomość
Nie żeby ze mnie jakiś alkoholik był ale... wino Ale bym się grzańca napiła Ale to za rok dopiero podejrzewam A jak ostatnio chłopaki degustowały wiśniówkę domowej roboty to myślałam że mnie skręci z zazdrości
Ja też żaden alkoholik nie jestem, ale brakuje mi czasami takiej lampeczki winka wieczorem, albo piwka przy czipsach. To chyba zupełnie normalne jest.
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Krowa nadal leży w krzakach... Mam wrażenie, że nikt z tym nic nie zrobi. Chyba zacznę jej codziennie zdjęcia robić i jak już okaże się że jest chora albo wycieńczona to zrobię aferę, bo póki co to każdy ma mnie w d***
Już myślałam, że ta sprawa si zakończy, ale biedna krowa prędzej zdechnie niz ktoś się nią zajmie. Ktoś już Ci napisał, że może jakbyś poszła do jakiegoś "starszego" mieszkańca to on wiedział by czyja to jest krowa i można by było iść do właściciela osobiście. Jest jeszcze takie wyjście, że każde zwierzę hodowlane jest "zakolczykowane" tzn. ma na jednym lub obu uszach przyczepiony taki plastik z numerami. Te numery oznaczają do kogo należy zwierzę, rok urodzenia itd. Można zadzwonić do inspektoratu/nadzoru zwierząt (nie wiem jak to się fachowo nazywa) z Waszej miejscowości i zgłosić, co się dzieje z tą krową i podać numery z "kolczyka". Oni po numerach będą wiedzieli kto jest właścicielem i powinni zareagować.
Może też być tak, że krówka nie ma "kolczyków" tzn. jest trzymana "na czarno" i może dlatego właściciel jej nie szuka i nikt się nią nie interesuje.
Cytat:
Napisane przez ola_k11 Pokaż wiadomość
Jutro zaczynam 35tc
I jutro idę na wizytę do gina. Usg zawsze robi więc i teraz tez będzie.
za tydzień! Trzymam kciuki za wizytę!
Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Wczorajsze zakupy w komisie. Za wszystko wyszło 15 zł, niektóre rzeczy były po 1 zł. Ten biało-niebieski komplet z czapeczką kosztował 4 zł

Przy okazji wrzucam mój 37 tygodniowy bebolec
Ubranka świetne - zazdroszczę Ci tak udanych łowów. U mnie nie ma takich fajnych lumpeksów i komisów. A brzunio piękny! Już taki duży jest, ale zgrabniutki!
Cytat:
Napisane przez Trele_Morele Pokaż wiadomość
Diewuszki Majka zarejestrowana . Jeszcze mi o malo jej Tz nie zarejestrowal jako Majka zamiast Maja bo on myslal ze to pierwsze to full wersja.
Mam 30 min do domu I stracha ze ona zaraz sie obudzi jak jasna cholera.
Wogole ta wyprawa to jedna wielka katorga taka jestem zestresowana.
Patrzylam na te babki pchajace wozki z usmiech em, a ja sie czuje jakbym miala w wozku bombe a ona zaraz wybuchnie
Powiedzcie ze mi to przejdzie
za zarejestrowanie! A stres podczas spacerów minie z czasem. Im częściej będziesz wychodzić tym będzie lepiej!
Cytat:
Napisane przez Sylwiaaa88 Pokaż wiadomość
Hej my po usg.
Wszystko ok, przepływy, serduszko, nereczki, mały waży 1534g więc będzie sredniaczek. Ogólnie jakoś nie jestem zadowolona, skasowal sporo a w sumie nic ciekawego nie powiedział, pokazał parę ujęć na 4d ale niewyrazne, ale najważniejsze że jest ok.
za udaną wizytę i za ładną wagę synusia!
Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Chciałyście zobaczyć gotową sypialnię więc proszę
Sypialnia jak marzenie! Te ramki nad łóżkiem wyglądają świetnie, nie sądziłam, że tak fajnie Wam to wyjdzie. A te lampki niebieskie co mówiłaś, że się świecą całą noc to gdzie macie umieszczone?
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Heeej
Mąż już magister! obronił się dziś na piękną czwóreczkę! ale dziś super dzień! Emocje opadły i teraz będziemy mogli skupić się na urządzaniu pokoju - do końca tego weekendu za tydzień chcemy mieć wszystko gotowe
dla męża! Wiedziałam, że sobie świetnie poradzi! Teraz możecie szykować pokoik o pokazać go później nam!
Miss Triss jest offline Zgłoś do moderatora