Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz. XXII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 10:05   #4837
gorgulek
Zakorzenienie

Dot.: Wrześnióweczki już rozpakowane,pora na październikową zmianę,mamy IX-X 2013, cz

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
Co do cyckow, to ,mi wlasnie pekaja, a sciagalam mleko 4h temu. Bo pekaly. A w dzien co 2-3 godziny daje i sa flaki. Nie znam sie
Ja w dzień też mam takie flaczki bardziej, w nocy się napełniają bardziej.

Cytat:
Napisane przez 83monia Pokaż wiadomość

u nas odkurzacz dziala ale w nocy nie bede odpalac a smoczek jest w kompletnym powazaniu. O dziwo po wyrzuceniu smoka z checia pociumka cyca
Ja ściągnęłam na kom z youtuba

Cytat:
Napisane przez matallewar Pokaż wiadomość
U mnie leci z yt od 4. A dziecko steka. Ja spalam od 24 do 4 z przerwa na mokre lozko Edzika o 1:30 i dla mnie to stanowczo za malo

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mam dzisiaj dzień paszteta czuję się jak lump, potrzebuję ubrań na jesień (swetry, bluzki) a nie mam kasy, żeby wymienić całą garderobę bo ze 2k bym potrzebowała
Ja kupiałm ostatnio 3 swetry, 1koszulę i narzutkę/marynarkę. Wydałam chyba z 600 stów a brakuje mi jeszcze bluzek, spodni, butów na zimę i płaszcza na teraz

Cytat:
Napisane przez your Angel Pokaż wiadomość
Rodzicielki czy Wy w 6 tygodniu połogu jeszcze krwawiłyście? W niedzielę kończę oficjalni połóg a normalnie oszaleję z tym tematem. Żywa krew ze mnie leci Anemia na bank wróciła mi przez to.
Nawet nie mam jak iść teraz jakoś na cito do gina

A mój chorowitek waży dziś 5320 gramów Nie ma to jak w dobę zrobić 16 deko
Ja plamię jeszcze, ale bardzo mało.

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość

Miki ma katar bo charczy
Mój czasem charczy jak mu się uleje. Albo jak coś w nosku zalega.

Cytat:
Napisane przez marysia_258 Pokaż wiadomość
Mam pytanie do dziewczyn po cesarkach.
Po jakim czasie bralyscie kapiel z babelkami i jak dlugo krwawilyscie?
Moja rana ladnie sie goi nie widze w niej nic niepokojacego bardzo tesknie za kapiela i zastanawiam sie czy juz moge
A co do krwawien to caly czas mam raz mniej raz wiecej ale mam
Ja mam prysznic, więc nie pomogę. U mnie 6 tydz i plamię czasami.

Cytat:
Napisane przez jo_asiek Pokaż wiadomość
Cześć! Ja tylko na chwilę. Byłam na KTG, zapisało się kilka skurczy (na 80-90), ale znów po największym skurczu był spadek tętna małego do 70 Lekarz oglądający zapis dał mi skierowanie do szpitala, bo to już kolejny raz się tak zdarzyło i powinnam być na obserwacji znów jakiś czas....

Zastanawiam się tylko, czy jechać już zaraz czy czekać (sama nie wiem na co...).
jedź może od razu.

Cytat:
Napisane przez Izunia86 Pokaż wiadomość
Hej kochane Pamietacie nas jeszcze ***
My juz na swiecie, i to juz od 4 tygodni
Termin mialam na 12 pazdziernika ale jednak wrzesnioweczka
Zosia zaskoczyla nas 21 wrzesnia, 3 tyg.wczesniej.
O 6 30 odeszly mi wody, to jeszcze zrobilam sniadanie TZtowi, pomalowalam paznokcie, zebralam graty i pojechalismy.TZ musial pojechac do pracy,ale sie za chwile musial zwolnic bo dzidzius pedzil ile sil w nogach na swiat
Tak wiec musialam udac sie sama na izbe. Pan doktor mnie zbadal i zapytal "czy ma pani szew na szyjce" Ja odrzeklam,ze nie to stwierdzil "aha to wlosy "
O 10 30 wlozyli mi wenflon i sie zaczelo, poniewaz wody odeszly bardzo rano dostalam oksytocyne,zeby zwiekszyc skurcze. Myslalam,ze tam umre Zaczelam doslownie "mowic jezykami" Malutka ciezko sie rodzila, miala zawinieta pepowinke wokol szyi a potem utknela jej raczka ale przecieli mnie masakrycznie i wyszla Najcudowniejsza chwila w moim zyciu, jak ta mala kluche polozyli mi na piersiach, zycie zyskalo sens

Mala mimo,ze 3 tyg.przed czasem sie urodzila to wazyla 3 440 kg i mierzyla 57 cm dlugosci !!! Ma burze czarnych wlosow i jest moim sensem istnienia
Gratulacje
Śliczna mała
gorgulek jest offline Zgłoś do moderatora