2013-10-17, 11:40
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Witam się po długiej nieobecności    : cmok:
przede wszystkim dziękujemy za życzenia urodzinowe dla Frania, a mnie też proszę zmienić wiek - mam już dwadzieścia pięć
na samym początku piszę, że zdałam licencjat - bo to z tego powodu uciekłam stad, do nauki, więc jestem przeszczęśliwa a teraz zapisałam się na mgr, zaczynam w ten weekend 
później napiszę jak po roczku, o ile mi Franki na to pozwoli, bo ma mega katar i jest mega męczący.... nic nie mogę zrobić, nigdzie się ruszyć, no i przez ten zatkany nos nie chce spać w łóżeczku, tylko w wózku go usypiam...
muszę przyznać, że brakowało mi was 
teraz młodzieniec śpi, więc mam chwilę dla siebie...
zacznę już o tym roczku: oczywiście serdel wziął kasę - wiedziałam że tak będzie z prezentów dostał: rowerek biegowy (w zestawie do zamontowania pedały i kółka małe, czyli można go przekształcić na zwykły rower ), nocnik z fp, ten śpiewający kibelek, pościele ze stacyjkowa, bo on uwielbia pociągi , sanki ze śpiworkiem, z możliwością pchania jak wózek, super kurtkę na zimę, ale jeszcze trochę za duża, porannik, zabawki takie autka i aparat foto, pianinko szczeniaczka uczniaczka - zachwycony!, ciuszki no i kasę, też nieźle uzbierał, ale mieliśmy roczek na dwadzieścia osób 
ogólnie byliśmy dzisiaj u lekarza, osłuchowo jest czysty, tylko ten katar, mam nadzieję, że szybko minie!
postaram się zaglądać, niestety nie nadrobię - nie jestem w stanie
|