Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 12:26   #3824
ula2689
Wtajemniczenie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Iwa844 Pokaż wiadomość
Kupiłam Alicji dziś te śniegowce z F&F o których pisałam. Wzięłam jednak 21 bo nawet na dwie skarpety miała w nich jeszcze luz a 22 były tak wielkie że wyglądała jak mrówka na kopytach w razie czego mam miesiąc na wymianę więc póki co nie odrywam jeszcze metek
A wracając z zakupów poszłysmy robić bukiety z liści
Piękna Alunia

Cytat:
Napisane przez Anusia479 Pokaż wiadomość
Już dwa razy Stonke bujalam
Jeszcze z dwa i go wystawie w kartofle
Daj mu parę kartofli do łóżeczka szybciej zaśnie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
Byłąm popołudniu na radzie i na dniu otwartym w szkole mimo zwolnienia, ale poumawiana byłam z rodzicami, więc z szacunku do nich, pojechałam ale miałam branie, chyba najwięcej rodziców do mnie było tyle pał nastawiałamehhh h nic te dzieci się nie uczą a jakie problemy rodzice z nimi mają, to głowa mała....ja nie wiem ja dziecko wychowywać, żeby tego później nie mieć jedna matka to aż płakała bo nieświadoma co syn robi na lekcjach szoku doznała po rozmowie ze mną...ehhh z drugiej strony powiem wam, że zdecydowana większość rodziców nie interesuje się tak naprawdę tym co dziecko robi w szkole...ważne oceny i tyle a potem zonk, ze zachowanie naganne i skąd, ja w domu taki grzeczny
Oj aż strach mnie bierze co to się bedzie działo
Już teraz z przedszkola niezłe przyśpiewki przynosi,np. ostatnio biega po domu i spiewa "kto chce kupić fajki"

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Tia skąd ja to znam ja musze przed Sońką też chować wszystkie mazidła, mysza nawet nauczyła sie obsługiwac butelki z pompką, próbowała nawet skosztować płyn do higieny intymnej, o jej balsamie do ciała nie wspomnę najlepszy motyw był taki, młoda widziała jak ładuje Klaudii odżywkę na włosy wiadomo że to ma konsystencję takiego rozcieńczonego kremu. I smaruję Sonię jak zwykle po kąpiel jej kremowym balsamem do ciała a ona co, ciap wybiera mi ten balsam z dłoni i sobie wsmarowuje we włosy
Kamil się kiedyś najadł sudokremu.A płynem do higieny intymne mój tata sobie głowę mył aż go mama nakryła bo jej podejrzanie płynu ubywało

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
zacznę już o tym roczku: oczywiście serdel wziął kasę - wiedziałam że tak będzie z prezentów dostał: rowerek biegowy (w zestawie do zamontowania pedały i kółka małe, czyli można go przekształcić na zwykły rower ), nocnik z fp, ten śpiewający kibelek, pościele ze stacyjkowa, bo on uwielbia pociągi , sanki ze śpiworkiem, z możliwością pchania jak wózek, super kurtkę na zimę, ale jeszcze trochę za duża, porannik, zabawki takie autka i aparat foto, pianinko szczeniaczka uczniaczka - zachwycony!, ciuszki no i kasę, też nieźle uzbierał, ale mieliśmy roczek na dwadzieścia osób
Witaj!Nieźle się Franki obłowił

Zrobiłam dziś już szyszki jeszcze sałatkę będę robić,pomóżcie.Mam paluszki krabowe(surimi) kukurydzę,seler w słoiku i co jeszcze do tego dodać???
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora