2013-10-17, 12:26
|
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Napisane przez Iwa844
Kupiłam Alicji dziś te śniegowce z F&F o których pisałam. Wzięłam jednak 21 bo nawet na dwie skarpety miała w nich jeszcze luz a 22 były tak wielkie że wyglądała jak mrówka na kopytach  w razie czego mam miesiąc na wymianę więc póki co nie odrywam jeszcze metek 
A wracając z zakupów poszłysmy robić bukiety z liści 
|
Piękna Alunia
Cytat:
Napisane przez Anusia479
Już dwa razy Stonke bujalam 
Jeszcze z dwa i go wystawie w kartofle
|
Daj mu parę kartofli do łóżeczka szybciej zaśnie
Cytat:
Napisane przez Baobabek
Byłąm popołudniu na radzie i na dniu otwartym w szkole mimo zwolnienia, ale poumawiana byłam z rodzicami, więc z szacunku do nich, pojechałam  ale miałam branie, chyba najwięcej rodziców do mnie było  tyle pał nastawiałam  ehhh h nic te dzieci się nie uczą  a jakie problemy rodzice z nimi mają, to głowa mała....ja nie wiem ja dziecko wychowywać, żeby tego później nie mieć  jedna matka to aż płakała bo nieświadoma co syn robi na lekcjach szoku doznała po rozmowie ze mną...ehhh z drugiej strony powiem wam, że zdecydowana większość rodziców nie interesuje się tak naprawdę tym co dziecko robi w szkole...ważne oceny i tyle  a potem zonk, ze zachowanie naganne i skąd, ja w domu taki grzeczny 
|
Oj aż strach mnie bierze co to się bedzie działo 
Już teraz z przedszkola niezłe przyśpiewki przynosi,np. ostatnio biega po domu i spiewa "kto chce kupić fajki"
Cytat:
Napisane przez Bafi@Home
Tia skąd ja to znam  ja musze przed Sońką też chować wszystkie mazidła, mysza nawet nauczyła sie obsługiwac butelki z pompką, próbowała nawet skosztować płyn do higieny intymnej, o jej balsamie do ciała nie wspomnę najlepszy motyw był taki, młoda widziała jak ładuje Klaudii odżywkę na włosy wiadomo że to ma konsystencję takiego rozcieńczonego kremu. I smaruję Sonię jak zwykle po kąpiel jej kremowym balsamem do ciała a ona co, ciap wybiera mi ten balsam z dłoni i sobie wsmarowuje we włosy 
|
Kamil się kiedyś najadł sudokremu.A płynem do higieny intymne mój tata sobie głowę mył aż go mama nakryła bo jej podejrzanie płynu ubywało
Cytat:
Napisane przez _bagheera_
zacznę już o tym roczku: oczywiście serdel wziął kasę - wiedziałam że tak będzie  z prezentów dostał: rowerek biegowy (w zestawie do zamontowania pedały i kółka małe, czyli można go przekształcić na zwykły rower  ), nocnik z fp, ten śpiewający kibelek, pościele ze stacyjkowa, bo on uwielbia pociągi  , sanki ze śpiworkiem, z możliwością pchania jak wózek, super kurtkę na zimę, ale jeszcze trochę za duża, porannik, zabawki takie autka i aparat foto, pianinko szczeniaczka uczniaczka - zachwycony!, ciuszki no i kasę, też nieźle uzbierał, ale mieliśmy roczek na dwadzieścia osób 
|
Witaj!Nieźle się Franki obłowił
Zrobiłam dziś już szyszki jeszcze sałatkę będę robić,pomóżcie.Mam paluszki krabowe(surimi) kukurydzę,seler w słoiku i co jeszcze do tego dodać???
|
|
|