Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2007-05-11, 17:28   #503
Poison27
Wtajemniczenie

GG do Poison27
Dot.: Jak oczarować mężczyznę po raz drugi, czyli walka o szczęście

Widzę Dziewczyny że ciągle poruszacie moją sprawę. Hm nie opisałam tu jak doszło do naszego rozstania, a wy z góry przesądzacie że to on mnie zostawił. Nie, ja nie byłam pewna czego czuję, a on chciał mieć jasną sytuację. Poza tym on powiedział że się we mnie zakochał, traktuje poważnie a ja nic nie moglam odpowiedzieć.Więc się rozstaliśmy, potem spotykalismy coraz rzadziej i rzadziej, aż związal się z inną a teraz z nią zamieszkał. To nie jest tak ze ja jestem ofiarą a teraz z siebie robię biedną sierotkę. Z tym że ja zrozumiałam że naprawdę mi na nim zależy i on o tym wie a mimo wszystko jest z tamtą.
O to chodzi żeby sytuacja była bardziej klarowna.
A i jeszcze jedno - ja rozumiem że on sie beznadziejnie zachowuje, coraz częsciej mam momenty kiedy wykasowałabym wszelkie namiary na niego z tel, maila itd... Jednak tego co czuję nie potrafię zmienić. Gdyby był szczęsliwy szybciej bym przebolała ale widzę ze nie jest i brnie w to.
Dzis jednak napisałam mu, że jestem pewna że swoje szczęscie jeszcze spotka i tego mu życzę.