Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 16:25   #3828
angel166
Zakorzenienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Iwoncia super ta huśtawka i Alanek cudny!

U nas jest ten problem,że futryny mamy stalowe, zalne betonem (urok wielkiej płyty) i mąż próbował wkręcić haki i ni cholery nie ma szans. Mówi,że musimy jakąś poprzeczkę kupic i do niej huśtawkę zamontowac ale jak to nie wie

Iwa ale piękna, jesienna Alusia

też bym Jagodzie chciała jesienne foto zrobić ale nie posadzę ją w liściach

---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

WSZYSTK IEGO NAJLEPSZEGO DLA KRYSTIANKA:ro za:
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
C
A nie dajesz Jagódce syropków przeciwbólowych? Bo skoro jej dentinox pomaga to pewnie zęby, a syropek może by na dłużej zadziałał?
daje pedicetamol lub nurofen ale,a ja już nie wiem czy to zęby, bo płacz był i w nocy i dzis mimo leków i smarowania dziąseł...

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
nie wiem czy pisałam, ale już definitywnie spanie na drzemki w dzień w wózku zakończonezasypia w łóżeczku pięknie opiekunka też wczoraj ją położyła (ona strasznie przeżywała to że mała sypia w wózku)i była szczęśliwa, bo przespała jej 2,5 godziny w łóżeczku mnie potem popołudniu też, weekend też pięknie, nareszcie! Już myślałam, ze nigdy z tego wózka w dzień nie wyjdzie
super
a u nas i usypianie we wózku już nie działa...

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:24 ----------

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość
na samym początku piszę, że zdałam licencjat - bo to z tego powodu uciekłam stad, do nauki, więc jestem przeszczęśliwa a teraz zapisałam się na mgr, zaczynam w ten weekend
gratuluję

no i pięknie się Franio w prezenty obłowił

Jagódka
angel166 jest offline Zgłoś do moderatora