Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 15:52   #4939
akikochandesu
Raczkowanie

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVII

Cytat:
Napisane przez orzech_w_karmelu Pokaż wiadomość
http://www.youtube.com/watch?v=1n0AoYUNOCE
Aga Bil o glossy.
Zdarza mi się obejrzeć raz na jakis czas tego typu filmiki i za każdym razem się zastanawiam, po co ludzie kupują te pudła wątpliwej jakości. No dobra, raz na jakiś czas dołączą coś wartego uwagi, ale i tak cała impreza się nie opłaca.
Załóżmy, że pudło kosztuje 50 zł na miesiąc. Nie chce mi się sprawdzać.
Przez 3 miesiące z rzędu dostaję niezbyt drogie, wcale nie luksusowe produkty i do tego niespodzianki, więc nie wiem czy mi przypasują. Za150 zł mogłabym sobie kupić to co potrzeba i to co mi naprawdę pasuje.

Jakby w środku były miniaturki takich marek jak Chanel, Dior, czy jakichś trudno dostępnych, to jeszcze bym zrozumiała.

Co do samego filmiku Agi, to tym razem nie postarała się. Mówiła jakby chciała a nie mogła. Może źle się czuła

PS. Jeszcze coś dodam. Śmieszy mnie troszkę, jak dziewczyny z namaszczeniem otwierają te pudełka, a Bogusia to nawet przepraszała, że nie pokazuje jak otwiera hahaha
Ja się zastanawiam, jak one to wszystko zużywają. Poza tym bardzo często w recenzjach (tych bardziej... szczerych) pada komentarz "to, to, to nie zachwyca, ale te 2 rzeczy wyglądają na fajne" po co wydawać 50 zł, skoro podoba się z całego pudełka jedna lub max 2 rzeczy? Ja bym zrezygnowała za 2 lub 3 razem...
akikochandesu jest offline Zgłoś do moderatora