2013-10-17, 18:31
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Marzec - Kwiecień 2013 cz.3.
Cytat:
Napisane przez Malpka
pasy potrzebne mój Karol tak sie za samochodami wygląda z wózka ze jakby nie pasy to by dawno wyleciał  albo wstał sobie 
|
Fan motoryzacji rośnie 
Cytat:
Napisane przez monicca1989
A tak a propo @ dużo osób jeszcze nie dostało?
Ja nadal nie mam a dokarmiam mm i myślałam, że szybciej wróci ale oczywiście się cieszę, że nie prędko jej do mnie 
|
Ech, ja własnie ostatnio dostałam jakieś plamienia, ale trwały 3 dni a karmię piersią, ale też dokarmiam.
Cytat:
Napisane przez BYou
Demeter oby TŻ już taki pozostał
Luna, heh szkoda, że miszkacie daleko bo moja Mama miałaby fuchędla Męża 
spraw sobie zmywarkę  niczego tak nienawidze jak mycia naczyń  one mają cudowną zdolność mnożenia sięw zlewie 
|
Powiem Wam, że u nas własnie kiedyś były non stop kłótnie kto ma myć naczynia. Kupilismy w koncu zmywarkę i nie wyobrazam sobie już bez niej życia Jak się popsuła to szybko bralismy kredyt na nastepną 
------
A i pokazuję kombinezon, bo przywiozłam od mamy. Kolor nie taki mocny czerwony, tylko ciemny raczej. Z lupmka za 15 zł mama sponsorowała Jak i większośc rzeczy Kubcia - tak sobie myślę, że na najbliższe pół roku ma już w czym chodzić
No i jutro w końcu po ponad miesiącu odbieramy zdjęcia ze ślubu Także jutro coś wrzuce na FB i do klubu (ale żeby nie zaśmiecać klubu usunę za jakiś czas, w końcu tam mają być nasze pociechy a nie ja całująca się z TŻ 
|
|
|