Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013 cz.4
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 18:49   #2007
XxXJuSstiii
Zakorzenienie

Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013

Cytat:
Napisane przez deb Pokaż wiadomość
Justii wymiatasz

Ja czytałam że eliminuje się jeden posiłek w miesiącu - i po roku już w ogóle się nie karmi wg tej propozycji. Ale ja karmię częściej niż 6 razy na dobę Jednak też myślałam by tak spróbować - zobaczymy co wyjdzie w praniu.
Że niby po roku już się nie karmi piersią? Dziwne by to było skoro MM mimo wszystko się podaje ja liczę, że zostanie nam karmienie po przebudzeniu, wieczorem no i w nocy i oczywiście w ciągu dnia jeśli będzie miał ochotę

Cytat:
Napisane przez xal Pokaż wiadomość
Vil masz jeszcze dicoflor z warsztatów? Podaj Przemkowi 5 kropelek tylko mocno wymieszaj, to pomaga na jelitka przy biegunce.
Jak masz jeszcze 1 to podaj mu 1 kilka posilków i zobacz czy to od 2. Jak do jutra nie minie to może idź pytać lekarza, bo do poniedziałku za daleko.
ja podaję i mamy jedną kupę dziennie ale też luźną

Cytat:
Napisane przez Veronic Pokaż wiadomość
ja tam nie wiem kiedy W usiadze... on ma jescze taki giętki ten swój kregosłupik w ogole taki malutki mi sie wydaje co tam,ze juz ma prawie 8kg
u nas to samo, taka dzidzia

Cytat:
Napisane przez maluska88 Pokaż wiadomość
heh powiem tak z pozycji na pieska.
super

XxXJuSstiii jest offline Zgłoś do moderatora