2013-10-17, 20:04
|
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze dzieci to aniołki-gdyby nie skoki, nocne wrzaski i kolki!Mamy VII-VIII '1
Cytat:
Napisane przez shestiger
Igor to podróże autem uwielbia, całe przesypia 
Teściowa spoko, ma odpały ale nie ma źle. Próbuje jej nagrać operacje na tętniaka i namierzyłam klinike z tym że w Poznaniu
Super filmik a najważniejsze że Filipowi się podobało jak śpiewasz 
Jakim to programem robiłaś kolaż?
Serio?A ja tam tyle razy przejeżdżałam :P faktycznie blisko nas masz ten domek, w Niedzicy też pewnie bywałaś
Domciatko i inne dziewczyny jakie polecacie programy do łatwej a fajnej obróbki zdjęć?Kiedyś bawiłam się PS ale teraz szczerze totalnie mi się nie chce a np podpatrzyłam Domi na instagramie że masz fajnie zrobione fotki Sary.. 
|
Ja obrabiam PSem
Cytat:
Napisane przez czerwony_balonik
Dobry wieczór.
Przepraszam,że nie nadrabiam dzisiejszego dnia,ale mam kryys przed-urodzinowy i zmęczenie materiału  Nigdy bym nie pomyślała,że najbardziej wymarzonym prezentem na urodziny,jaki mogę chcieć będzie... porządne wyspanie się i odpoczynek  Ale to niestety niemożliwe,tż będzie dopiero w przyszły weekend,więc nie ma opcji,no chyba że Gabrysia zrobi jutro mamie prezent i będzie normalnie spać w nocy (w co wątpie). Nic mi się nie chce,nie mam na nic ochoty i jest mi smutno. Najchętniej bym schowała się pod kołdrą z książką (którą próbuje doczytać bezskutecznie od ostatniego tygodnia ciąży i wiecznie nie mam czasu,a jestem w połowie) i niech się dzieje co chce,ale niestety nie mogę bo wszytsko jest od 2 tygodni na mojej głowie i sytuacja nieprędko się zmieni. Wogóle to niech mnie ktoś przytuuuuli  Dobra,nie smęce już,idę dalej próbować uśpić małą.
|
jutro urodzinki? 
Ciekawe jak Cynamonki?
Filip śpi, zabieram się za dokumenty becikowe i jutro składamy 
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|