Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Szkoła Uwodzenia.. jak flirtować? Moją nieśmiałość odbierają jako niedostępność
Podgląd pojedynczej wiadomości

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-17, 20:50   #8
malutka666
Raczkowanie

Dot.: Szkoła Uwodzenia.. jak flirtować? Moją nieśmiałość odbierają jako niedostępność

mam 23 lata i ostatnie 2 lata to dla mnie cofnięcie się w rozwoju w tej kwestii (tak ciągle był progres do pewnego momentu), stąd ten wątek. Mówiąc też obiektywnie - należę do kobiet atrakcyjnych, zgrabnych i wysportowanych skoro mówisz o sporcie, emanujących energią seksualną (często). wiem o tym doskonale, że wielu facetów onieśmielam. Chociaż ostatnio stawiam bardziej na naturalność, tj. naturalne loki, bez układania włosów, brak makijażu, i widze większe zainteresowanie niż zwykle na codzień, dlatego ten wątek też, bo warto by na tym skorzystać jednak mam nawyk natychmiastowego odwracania wzroku, przyspieszania kroku, jak widze zainteresowanie kogoś fajnego, co jak już wspomniałam druga strona może odebrać jako napuszenie, brak zainteresowania. Przestaję liczyć że ktoś mimo tego będzie chciał mnie poznać. Sport sportem i hobby, swoją droga zajęciami za które się biorę gdzie mogę poznawac nowych ludzi też mogłabym obdzielić kilka osób, co już zresztą napisałam. Nie chcę czekać, moje ciało domaga się swojego :P a żadne przelotne znajomostki mnie nie bawią.

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ----------

swoją drogą te podrywy dla podrywu też nie kojarzą mi się dobrze, dlatego nigdy tego nie praktykowałam, miałam opór jakiś i mam. ale z drugiej strony jak to działa u niektórych.. ba znam kobiety które biegały za facetem który miał je mówiąc kolokwialnie w dupie, ale wszedł w relację z braku ciekawszej opcji, i o dziwo role się odwróciły z czasem... ale na chwilę obecną wolałabym chyba skoczyć na bungee bez linki niż bawić się w takie coś. chociaż może za te 10 lat zmienię zdanie :P
malutka666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując