Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. cz. X
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 21:04   #4311
kyte
Wtajemniczenie

Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c

Nie ma mnie parę godzin a tu 4 strony nadrabiania
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość

chwalę się moim 126 cm brzuchem, brzydkim brzuchem z rozstępami na bokach które mi się zrobiły kilka dni temu
Cytat:
Napisane przez Olenka_24 Pokaż wiadomość
A to ja też Wam wrzucę zdjęcia mojego 37 tygodniowego brzucha
A co pochwalę się
102 cm w pępku.
U mnie Lineczka też żyły widać
Cytat:
Napisane przez NEWTREND Pokaż wiadomość
mój balonik z dziś 34+1
Cytat:
Napisane przez lineczka1989 Pokaż wiadomość
ja jestem ciemną blondynką i tą krechę mam dosyć mocną

macie fotki od maja tylko nie wszytskie są w tą samą stronę, porównajcie sobie coś mi się ostatnie zdjecie przekręciło chociaż nie w ten sposób było robione :P
Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
burzuchol

pierwsze z 26t1d i z dziś czyli 32t1d
Cytat:
Napisane przez lubieolowki Pokaż wiadomość
Łoooo jakie brzuszki dzisiaj

Trele - ja jestem takim zmarzluchem, że nigdy bym się w takiej temperaturze nie rozbierała żeby dziecko nakarmić. Ale dobrze, że o tej butli mówiły, może takie ćwiczenia faktycznie pomogą?

Też wrzucę swojego brzucha, a co! - 33t4d lub 33t1d (dowiemy się w środę ) Dla porównania 27 tydzień
I w TŻtowych kapciach
Dziewczyny widzę że dzisiejszy dzień jest dniem brzuszkowym Piękne macie brzuszki!Kochajmy każdy rozstęp i każdą żyłkę niedługo za tym wszystkim zatęsknimy
Cytat:
Napisane przez nemosek Pokaż wiadomość
Info od Dzastin

Dalej w dwupaku,dzisiaj miała podana oksy przez 7 h i nic,zero skurczów ,wody się sączą ale akcji brak.Jutro mam mieć znowu oksy,jeśli nic nie da to prawdopodobnie cc.
Trzymam mocno za rozwój sytuacji oby jutro już się rozpakowała.

Trele nie rozumiem jak mogą kazać rozebrać się i karmić na dworzu w takiej temperaturze. Ja słyszałam że to trzeba dbać też o piersi aby ich nie przewiać, żeby stan zapalny się nie zrobił. Dobrze że stanęło na butli.
Nasturcja super fura

Cytat:
Napisane przez Mya1989 Pokaż wiadomość
Mam info od Pepper:

"My jeszcze w szpitalu. Tymuś na medal, zdrowy, grzeczny jak anioł, pięknie je. Ja niestety troszkę gorzej:/ mam jakis zespół popunkcyjny czy cos, nawadniaja mniei mam nadzieje, że jutro wyjdziemy, bo jajko zniose tutaj :/ mam lezec, haj tu lezec jak takie szczescie obok."

Przekazałam jej buziaki od wszystkich i życzenia powrotu do zdrowia. A teraz lecę nadrabiać
za zdrowie mamusi
kyte jest offline Zgłoś do moderatora