2013-10-17, 21:04
|
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Brzuch- jak beczka, nogi-kłody... Której dziś odejdą wody? Mamy XI-XII 2013r. c
Nie ma mnie parę godzin a tu 4 strony nadrabiania
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
chwalę się moim 126 cm brzuchem, brzydkim brzuchem z rozstępami na bokach które mi się zrobiły kilka dni temu 
|
Cytat:
Napisane przez Olenka_24
A to ja też Wam wrzucę zdjęcia mojego 37 tygodniowego brzucha
A co pochwalę się 
102 cm w pępku.
U mnie Lineczka też żyły widać
|
Cytat:
Napisane przez NEWTREND
|
Cytat:
Napisane przez lineczka1989
ja jestem ciemną blondynką i tą krechę mam dosyć mocną
macie fotki od maja tylko nie wszytskie są w tą samą stronę, porównajcie sobie  coś mi się ostatnie zdjecie przekręciło chociaż nie w ten sposób było robione :P
|
Cytat:
Napisane przez Anoula
burzuchol
pierwsze z 26t1d i z dziś czyli 32t1d 
|
Cytat:
Napisane przez lubieolowki
Łoooo jakie brzuszki dzisiaj
Trele - ja jestem takim zmarzluchem, że nigdy bym się w takiej temperaturze nie rozbierała żeby dziecko nakarmić. Ale dobrze, że o tej butli mówiły, może takie ćwiczenia faktycznie pomogą?
Też wrzucę swojego brzucha, a co! - 33t4d lub 33t1d (dowiemy się w środę  )  Dla porównania 27 tydzień 
I w TŻtowych kapciach 
|
Dziewczyny widzę że dzisiejszy dzień jest dniem brzuszkowym Piękne macie brzuszki!Kochajmy każdy rozstęp i każdą żyłkę niedługo za tym wszystkim zatęsknimy
Cytat:
Napisane przez nemosek
Info od Dzastin
Dalej w dwupaku,dzisiaj miała podana oksy przez 7 h i nic,zero skurczów ,wody się sączą ale akcji brak.Jutro mam mieć znowu oksy,jeśli nic nie da to prawdopodobnie cc.
|
Trzymam mocno za rozwój sytuacji oby jutro już się rozpakowała.
Trele nie rozumiem jak mogą kazać rozebrać się i karmić na dworzu w takiej temperaturze. Ja słyszałam że to trzeba dbać też o piersi aby ich nie przewiać, żeby stan zapalny się nie zrobił. Dobrze że stanęło na butli.
Nasturcja super fura
Cytat:
Napisane przez Mya1989
Mam info od Pepper:
"My jeszcze w szpitalu. Tymuś na medal, zdrowy, grzeczny jak anioł, pięknie je. Ja niestety troszkę gorzej:/ mam jakis zespół popunkcyjny czy cos, nawadniaja mniei mam nadzieje, że jutro wyjdziemy, bo jajko zniose tutaj :/ mam lezec, haj tu lezec jak takie szczescie obok."
Przekazałam jej buziaki od wszystkich i życzenia powrotu do zdrowia. A teraz lecę nadrabiać 
|
za zdrowie mamusi
|
|
|