Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez justyna_g4
Wita się z wami zombi...mała w nocy bek co 2h. Nie wiem co jej się działo. Zawsze dosypia ze mną w łóżku tak od 7 do 8.30 a dziś nie było mowy o spaniu, jeszcze mnie podrapała ( muszę jej obciąć paznokcie 2 razy w tym tygodniu ). Zawsze zasypia sama koło 10 w łóżeczku a dziś godzinę ją usypiałam. Nie mogłam nawet na siku odejśc od łóżeczka bo był ryk. W końcu na rękach zasnęła. O co kaman
Dziś mamy szczepienie... i tu pytanie do was. Jak ją ubrać? Wczoraj byli u nas znajomi z rocznym synkiem i miał pod spodniami rajstopki. JA mojej jeszcze ani razu pod spodnie nie ubrałam bo w wózku ma gruby kocyk na nogach no i grube skarpety. Wiec co jej ubrać? Ocieplane spodenki, rajstopki i zwykłe sztruksy, czy sztruksy i grube skarpety bo i tak kocyk wezmę? Pomożecie?
|
ja dzisiaj Małemu ubrałam takie cieplejsze półśpichy bluzeczke bawełnianą z długim rękawem i na to bluze z kapturem i cienka czapeczka ale rajstopki już miał kilka razy założone ale na spacerze był przykryty kocykiem bo zimno sie zrobiło
Diabli u nas noc liczymy od mocnego zaśnięcia po kąpieli i karmieniu
Pearlale super jeszcze trochę i będzie raczkować
Wczoraj z ciekawości podałam Małemu palce bo już dawno tego nie robiłam i podciągnął się do siadu
---------- Dopisano o 22:42 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ----------
Cytat:
Napisane przez sharpnowaja
mój TŻ też wcina, tak samo jak np mannę waniliową
dla mnie to jest blee
karola moja Karola bawi sie grzechotkami itd, ale nie na brzuchu. Ona dalej nie lubi leżeć na brzuchu. Coś czuję że raczkować nie będzie
deb zielone
a u nas nocka w miarę, Karola tylko z 2 razy się kręciła i pobudka o 5:)
więc chyba było jej gorąco bo dziś nie spała w śpiworku tylko pod kocykiem.
|
brawo
---------- Dopisano o 22:45 ---------- Poprzedni post napisano o 22:42 ----------
Cytat:
Napisane przez ada32
hej.. ..trochę Was poczytam...
proszę o streszczenie
boli mnie głowa dziś...
Gabriel się popsuł...dziś wstałam do niego ..do karmienia..18 razy..liczyłam ponieważ noc wcześniejsza była podobna..i troche jestem zmęczona
no i co zrobic...trzeba to przeczekać 
|
Edytowane przez Innocence_89
Czas edycji: 2013-10-17 o 21:47
|