Wizaz.pl - Podgląd pojedynczej wiadomości - Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz. XXIII
Podgląd pojedynczej wiadomości
Stary 2013-10-17, 21:59   #144
angelikada
Wtajemniczenie

Dot.: Ręcznik na sucie,z igłą w tyłku,tak wyglądam w ciąży schyłku,mamy IX-X 2013,cz.

Cytat:
Napisane przez ja :) Pokaż wiadomość
Nie no, może w Twoim przypadku rozwarcie przyniesie więcej szczęścia. Tak czy siak to już 1cm bliżej do pełnego No i wszystkie kiedyś urodzimy i jakby nie było wcale nie za tak długo więc trzeba być dobrej myśli

Hej Fajnie że się odzywacie. Gratulacje miesiąca!

Ja już po wizycie. Wszystkie wymiary pięknie, Pola nie powinna być wielgusem, przynajmniej tak pani stwierdziła po wymacaniu brzucha Waga w miejscu czyli 9kg na plusie - odobno pod koniec ciąży normalne że się nie przybiera albo nawet czasem traci. Siuśki ok, ciśnienie ok.
Badanie na samolocie też było - rozwarcie się powiększyło od ostatniej wizyty o 1cm, czyli mamy już 2.5cm Tylko ja się pytam i co z tego ?

Co do mojej cukrzycy, to skontrolowaliśmy wyniki i są wszystkie piękne, więc na szczęście nie trzeba będzie wywoływać od razu, a możmy poczekać kilka dni. Jeśli do wtorku nie urodze to wtedy KTG ocena łożyska, wód itd i jeśli wszystko ok to możemy się wstrzymać z wywołaniem jeszcze chwile. No chyba, że jak to Pani ujęła już nie moge wytzrymać. Także nie pociesza mnie opcja długiego czekania, ale cieszę się, że będzie większa szansa dla natury
No i Pani mówi, że jutro ma dyżur w szpitalu więc zaprasza mnie jutro Alez bym chciała
no to i za Twoja wizyte też się coś rusza i jest bliżej niż dalej u mnie też waga stoi więc dalej mam 7 kg na plusie ale i tak mam sporo do zrzucenia wiec dobrze ze dużo nie przytyłam w ciązy ale przed ciążą mi trochę kg wleciało niestety a moja malutka też nie będzie wielkoludem bo waży mniej więcej 3 kg wiec może nie będzie tak zle jak będzie wychodzić

---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:57 ----------

motylku mam zamiar zastosować się do zaleceń gin dzisiaj może coś z tż się poprzytulamy chociaż ja mam jakąś blokadę :P albo przełożymy to na rano :P jutro planuje może okna pomyć bo już brudem zachodzą

a ogólnie to cały wieczór coś te skurczyki się trzymają ale nie są bolesne wiec moja macica teraz postanowiła sobie poćwiczyć więcej skoro wcześniej była leniwa :P
angelikada jest offline Zgłoś do moderatora