Pierwsze objawy infekcji, jaki lek?
Witam,
Szukam sprawdzonego środka na wczesne stadium infekcji pochwy, bawiłem się dziś z partnerką w łóżku (tylko petting) i kilka godzin później powiedziała, że czuje że coś jest nie tak.. porównała objawy do tych które towarzyszą infekcji pochwy. Myślę, że mogłem przenieść niechcący zarazki z innego miejsca, choć nie jesteśmy pewni czy to jest powodem infekcji. A dziewczyna o siebie dba.
(te objawy to: delikatny świąd i upławy)
(jest młoda ma 18lat, w tym roku w czasie wakacji złapała infekcję podczas kąpieli na plaży i bardzo cierpiała z tego powodu, ale ginekolog skutecznie pomógł a była to jej pierwsza infekcja w życiu jak i wizyta u ginekologa)
póki co mówi, że nie jest źle, ale czuje pierwsze objawy i zaczyna się niepokoić.. zanim pójdzie do ginekologa chciałbym jej w jakiś sposób pomóc gdyż wizyta jest dość droga.. wtedy w wakacje zapłaciła aż 200zł za wizytę a trwało to 10minut (obejrzenie miejsc intymnych i wypisanie recepty)
Czy jest jakiś lek który wam drogie Panie pomógł przy pojawieniu się pierwszych objawów? Proszę brać pod uwagę, że jest to jeszcze dziewica i chciałbym również wiedzieć jak to się ma do stosowania leków dopochwowych?
Z góry dziękuję za odpowiedzi.
Edytowane przez ZaradnyMateusz
Czas edycji: 2013-10-17 o 23:49
|