2013-10-17, 23:01
|
|
Rozeznanie
|
Dot.: Mamo, Tato kończcie spanie, bo przeżywam ząbkowanie! Mamusie MAJ-CZERWIEC 2013
Cytat:
Napisane przez deb
Helunia 
To zdj. w czerwonej bluzeczce robione teraz bez lampy błyskowej - w szoku byłam że tak wyszło bez lampy  widać nie jestem na czasie z nowinkami technicznymi 
|
jaka śliczna
---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:56 ----------
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
już od dawna tak mamy  jak go akrmię to musi być cisz, bo zadzwoni tel czy tata wejdzie i po karmieniu:/ z zasypianiem też tak jest, że jak słyszy mój głos to się rozbudza
uff nadrobiłam
byliśmy u pediatry i mamy nową taktykę  młody dostał nurofen i wreszcie pomogło ! pięknie zapychał i zasnął spokojnie   :jup i:
mamy podawać nurofen co 12h przez jakiś czas, spórbować potem odstawić i zobaczyć czy przeszło, do tego viburcol codziennie pół czopka również do przejśćia bólu
uwaga na pocące się główki ! pytałam o to i to faktycznie niedobór wit d, mamy dawać 2x dziennie do czasu jak znkną objawy i wrócić do 1x dziennie
jestem dumna z mojego dziecka  oprócz siadania i mostków, załapał dzisiaj, że jak pociągnie za sznurek przy lusterku na macie to będzie grało 
|
konsultowałam to z drugą pediatrą i potwierdziła codziennie 1 kapsułke a w środe i sobote dwie podobno te kapsułki 400j to jest straszne minimum
---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:59 ----------
Cytat:
Napisane przez Mysia mysz
już od dawna tak mamy  jak go akrmię to musi być cisz, bo zadzwoni tel czy tata wejdzie i po karmieniu:/ z zasypianiem też tak jest, że jak słyszy mój głos to się rozbudza
uff nadrobiłam
byliśmy u pediatry i mamy nową taktykę  młody dostał nurofen i wreszcie pomogło ! pięknie zapychał i zasnął spokojnie   :jup i:
mamy podawać nurofen co 12h przez jakiś czas, spórbować potem odstawić i zobaczyć czy przeszło, do tego viburcol codziennie pół czopka również do przejśćia bólu
uwaga na pocące się główki ! pytałam o to i to faktycznie niedobór wit d, mamy dawać 2x dziennie do czasu jak znkną objawy i wrócić do 1x dziennie
jestem dumna z mojego dziecka  oprócz siadania i mostków, załapał dzisiaj, że jak pociągnie za sznurek przy lusterku na macie to będzie grało 
|
Mój nauczył sie uruchamiać wiatraczek przy pałąku pociągając za sznureczek
|
|
|